skip to Main Content

Ervaringen van reizigers

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

Lees hieronder ervaringen van reizigers die eerder met ons op pad zijn geweest en van samenwerkingspartners die ons helpen om een “travel happiness” voor u te creëren.

Het snorkelen was zo gaaf dat we een extra trip wilden maken – Galapagos!

We hebben een hele mooie week gehad op de Galapagos-eilanden met dank aan Travel Happiness Company! Het snorkelen was zo gaaf dat we een extra trip wilden maken, en we waren zo blij dat dit de dag van tevoren nog geregeld kon worden. Nicole en Sergio bieden échte service op maat, met een heel persoonlijke begeleiding. Je krijgt nooit het gevoel dat iets 'moet', maar eerlijke voorstellen over de reis. Heel erg bedankt voor alles!

“Ja, dáár wil ik heen – Latijns Amerika”

"Wow, toen ik de activiteiten, hotelletjes en voorbeeldreizen van Nicole voor het eerst onder ogen kreeg, dacht ik 'zoooo, dié snapt écht precies wat ik zelf zou willen in een reis! Nu leerde ik Nicole kennen als mede-onderneemster en was ik niet eens zozeer op zoek naar een vakantie, maar ik weet wel 100% zeker bij wie ik aanklop als ik naar Zuid-Amerika wil! Sergio komt oorspronkelijk uit Mexico en Nicole heeft niet alleen heel veel gereisd in Zuid-Amerika, maar ook een tijd in Ecuador gewoond. En dat zie je echt terug in hun reizen! Telkens als ik op hun website ben, denk ik 'Ja, dáár wil ik heen, en dáár wil ik heen, en dáár wil ik ook heen! Ik ga sparen voor 'my next big trip' en als het aan mij ligt wordt die zeker met Travel Happiness Company!"

Lieve woorden uit Brazilië

“When you’re truly passionate about a destination, you want to go out and share your enthusiasm with others. Having lived and travelled in Latin America for many years, Nicole and Sergio have now decided to pass their insights and cultural expertise on to fellow travellers, and we look very much forward to helping them create unforgettable round trips throughout Brazil, providing genuine travel experiences and showing our country’s unique cultural and natural beauty in all its facets.”

Overweldigend – Ecuador

"Het was een fantastische reis, heel intensief maar overweldigend en beslist een prachtige ervaring waar we heel positief op terug kijken. We zijn jou weer veel dank verschuldigd. We zijn blij met de reis samenstelling zoals we hebben gehad, de 3 verschillende weken waren complementair aan elkaar waardoor we een goed beeld van Ecuador hebben gekregen met zijn vriendelijke bevolking en pracht aan natuurschoon, het was ongelooflijk. De Galapagos als machtig toetje, we zijn er erg van onder de indruk geraakt en voelen ons bevoorrecht dit mee gemaakt te hebben."

Fantastische reis – Argentinië

"Wij hebben ons enorm vermaakt in Argentinië. We hebben prachtige routes gereden en plaatsen bezocht waar anderen niet snel komen. We hebben weer prachtige ervaringen, foto's, film en verhalen om te delen!  Patagonie was voor ons de kers op de taart! Wij zijn je zeer dankbaar voor je goede advies vooraf en je hulp tijdens de reis!"

Onvergetelijk Galapagos!

“Met het enthousiasme van Nicole was ik al snel overtuigd dat Galapagos een bestemming was die ik absoluut niet mocht overslaan. En daar is niks van gelogen. Het was in 1 woord geweldig! Nicole heeft alles haarfijn geregeld, was altijd goed bereikbaar en ook echt geïnteresseerd in wat ik wil. Dus ik heb ultiem genoten en echt een reiservaring gehad die volledig aansloot op mijn wensen.”

Back To Top