skip to Main Content

Ervaringen van reizigers

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

Lees hieronder ervaringen van reizigers die eerder met ons op pad zijn geweest en van samenwerkingspartners die ons helpen om een travel happiness voor u te creëren.

“heel veel persoonlijke aandacht”

Wat een fantastisch land. Eigenlijk twee vakanties in 1. Het vasteland van Ecuador met het Andes gebergte en de afwisseling in het Amazonegebied. De Galapagos eilanden die je een overweldigende indruk bieden. Heel veel persoonlijke aandacht, zowel van Nicole als de locale partner. Uitermate kundige gidsen waardoor je ook veel leert over de achtergrond van dit mooie diverse land. Overnachten bij de lokale bevolking geeft je veel inzicht in hun manier van leven. Als je houdt van een actieve en afwisselende vakantie zou ik deze bestemming hoog op mijn wensenlijstje zetten.

Leguaan op Santa Cruz Galapagos

“Dankzij Nicole, hebben wij met volle teugen kunnen genieten”

In mei van dit jaar hebben wij met vier personen een geweldige reis gemaakt. Cuba stond al lang op ons wensenlijstje en gelukkig mocht het nu weer. Dankzij Nicole hebben wij met volle teugen kunnen genieten van de mooie natuur, de vriendelijke bevolking en heel veel activiteiten. Wat een geweldig ervaring. Al onze overnachtingen, transfers en activiteiten waren georganiseerd dus wij hebben totaal geen stress gehad over de planning. En dat was belangrijk voor ons want in Cuba werkt alles net even anders en dat is al spannend genoeg. Een flexibele opstelling is gewenst. De reis was afwisselend, qua overnachtingen en activiteiten, maar wel met de nodige rustmomenten om zelf nog rond te kunnen kijken. Nicole, bedankt voor een perfect passende vakantie.

“Met veel zorg en persoonlijke aandacht is de reis samengesteld”

Dankzij het enthousiaste verhaal van Nicole over Ecuador hebben we besloten daar onze reis naartoe te laten gaan. Met veel zorg en persoonlijke aandacht is de reis samengesteld i.s.m. Lokale partners. Voor tijdens en na de reis was er ook de nodige persoonlijke aandacht. Dat is door ons als heel prettig ervaren. De reis bracht ons op prachtige en bijzondere plekken. In zowel het Andesgebergte, de Amazone als op de Galapagos eilanden. De gidsen waren uiterst prettig en hebben de ervaring nog mooier gemaakt. Alles was uitstekend geregeld.
We gaan zeker kijken naar de bestemmingen die Travel Happiness Company nog meer aanbiedt!

Wandelen in Ecuador door het Andesgebergte

Bedankt voor de goede hulp!- Ecuador & Galapagos

Alles was goed geregeld en klopte helemaal. Ook als we last-minute nog een vraag hadden of iets wilden aanpassen was dit geen enkel probleem. Bedankt voor de goede hulp Nicole!

Galapagos_Espanola_Zeeleeuw

Alles sloot perfect aan bij onze wensen! – Ecuador & Galapagos

De door Nicole gekozen lodges in de Amazone en het nevelwoud en de cruise op de Galapagos Eilanden sloten perfect aan bij onze wensen. Ook ter plaatse was een uitstekende begeleiding en de gidsen waren top!

Dragonfly Mashpi Lodge

Wat een geweldige kers op de taart was dat zeg! – Galapagos

Als onderdeel van onze rondreis door Brazilië, Colombia en Ecuador heeft Nicole voor ons een onvergetelijke 8-daagse reis naar de Galapagos eilanden samengesteld. Wat een geweldige kers op de taart was dat zeg! En zeker niet alleen door de ongekend prachtige natuur ervaring, maar ook door de zeer goed op elkaar afgestemde snorkel- en wandelexcursies en de heerlijke en sfeervolle accomodaties waar we verbleven. Het was alles bij elkaar een perfecte balans tussen actie en ontspanning, we hoefden zelf nergens meer aan te denken. Dank voor al je goede zorgen Nicole, we hebben ultiem genoten!
Galapagos_Espanola_Zeeleeuw

Goede gidsen echt prima geregeld – Peru

Peru is prachtig land, veel mooie dingen gezien. Aardige, vriendelijke bevolking. Reis was top georganiseerd. Prima accommodaties, goede gidsen echt prima geregeld. Nogmaals hartelijk dank aan Nicole en Sergio.

Samen met de familie genieten van de Machu Picchu in Peru

We kunnen niet anders zeggen dan dat alles tot op de puntjes geregeld was.

Wij hebben via Travel Happiness Company een rondreis door Peru gedaan. We kunnen niet anders zeggen dan dat alles tot op de puntjes geregeld was. Heerlijke hotels met super behulpzaam personeel, enthousiaste gidsen en wanneer we iets in ons schema anders wilden was dat totaal geen probleem! We hebben intens genoten en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe mooi Peru is. Al met al zeker een aanrader. Nicole hartstikke bedankt voor je inzet! Niet alleen voor deze vakantie maar ook je beschikbaarheid en verdere adviezen gedurende onze reis door Zuid Amerika.

Samen met de familie genieten van de Machu Picchu in Peru

Het was een verademing dat Nicole & Sergio het regelen van de huwelijks reis op zich namen. – Galapagos!

Een jaar geleden vond onze bruiloft plaats, voor de huwelijksreis schakelde we Nicole & Sergio in om ons te helpen bij het samenstellen van een droom reis door Ecuador & de Galapagos! Het regelen van een huwelijk is al druk genoeg dus het was een verademing dat Nicole & Sergio het regelen van de huwelijks reis op zich namen. De reis zat vol verschillende ervaringen en er waren door dit stel ook verschillende verrassingen geregeld, denk hierbij aan de magie van een jacuzzi in de jungle en ontbijten in een uitkijk toren. We hebben een geweldige reis gehad en raden iedereen een reis via de Travel Happiness Company meer dan aan!

We zouden zeker opnieuw een beroep op jullie doen – Ecuador

“Wij zijn gewend zelfstandig te reizen en te plannen maar in overleg en naar onze wensen hebben jullie een prachtige reis voor ons voorbereid en samengesteld dat volledig aan de verwachtingen heeft voldaan. Een zeer gevarieerde reis voor de tijdsduur die wij hadden. We zouden zeker opnieuw een beroep op jullie doen. Alles klopte, gedurende de reis, zeer veel dank. Hartelijke groeten, Ria en Ko”

Bedankt Nicole & Sergio voor deze fantastische reis! Wat hebben we genoten! – Ecuador

“Bedankt Nicole & Sergio voor deze fantastische reis! Wat hebben we genoten. Ecuador heeft onze verwachtingen overtroffen; de Mashpi Lodge en Haciënda Zuleta zijn een heerlijk verblijf maar ons hoogtepunt was toch wel Napo Wildlife Center. Je gaat echt op avontuur in de natuur en komt de meest bijzondere dieren tegen, zoals deze nachtaapjes. Dank voor de goede zorgen!”

Wij kunnen het iedereen aanraden – Argentinië -Chili!

Vooraf hebben we zelf het programma kunnen aangeven zodat de locaties en excursies afgestemd waren op onze interesses. Alles was goed en netjes geregeld, zodat we tijdens onze vakantie konden genieten van de prachtige natuur. Wij kunnen het iedereen aanraden. Wij kijken in ieder geval terug op een fantastische reis! Nicole en Sergio bedankt.

Het was een veelzijdige en indrukwekkende tijd – Ecuador & Galapagos!

Sergio en Nicole, bedankt voor het samenstellen van de prachtige privé reis van 17 dagen naar Ecuador en Galapagos. Het was een veelzijdige, indrukwekkende tijd waar we enorm van hebben genoten. We willen jullie daar enorm voor bedanken.

Het snorkelen was zo gaaf dat we een extra trip wilden maken – Galapagos!

We hebben een hele mooie week gehad op de Galapagos-eilanden met dank aan Travel Happiness Company! Het snorkelen was zo gaaf dat we een extra trip wilden maken, en we waren zo blij dat dit de dag van tevoren nog geregeld kon worden. Nicole en Sergio bieden échte service op maat, met een heel persoonlijke begeleiding. Je krijgt nooit het gevoel dat iets ‘moet’, maar eerlijke voorstellen over de reis. Heel erg bedankt voor alles!

“Ja, dáár wil ik heen – Latijns Amerika”

“Wow, toen ik de activiteiten, hotelletjes en voorbeeldreizen van Nicole voor het eerst onder ogen kreeg, dacht ik ‘zoooo, dié snapt écht precies wat ik zelf zou willen in een reis! Nu leerde ik Nicole kennen als mede-onderneemster en was ik niet eens zozeer op zoek naar een vakantie, maar ik weet wel 100% zeker bij wie ik aanklop als ik naar Zuid-Amerika wil! Sergio komt oorspronkelijk uit Mexico en Nicole heeft niet alleen heel veel gereisd in Zuid-Amerika, maar ook een tijd in Ecuador gewoond. En dat zie je echt terug in hun reizen! Telkens als ik op hun website ben, denk ik ‘Ja, dáár wil ik heen, en dáár wil ik heen, en dáár wil ik ook heen! Ik ga sparen voor ‘my next big trip’ en als het aan mij ligt wordt die zeker met Travel Happiness Company!”

Lieve woorden uit Brazilië

“When you’re truly passionate about a destination, you want to go out and share your enthusiasm with others. Having lived and travelled in Latin America for many years, Nicole and Sergio have now decided to pass their insights and cultural expertise on to fellow travellers, and we look very much forward to helping them create unforgettable round trips throughout Brazil, providing genuine travel experiences and showing our country’s unique cultural and natural beauty in all its facets.”

Braziliaanse dame viert carnaval in Rio

Overweldigend – Ecuador

“Het was een fantastische reis, heel intensief maar overweldigend en beslist een prachtige ervaring waar we heel positief op terug kijken. We zijn jou weer veel dank verschuldigd. We zijn blij met de reis samenstelling zoals we hebben gehad, de 3 verschillende weken waren complementair aan elkaar waardoor we een goed beeld van Ecuador hebben gekregen met zijn vriendelijke bevolking en pracht aan natuurschoon, het was ongelooflijk. De Galapagos als machtig toetje, we zijn er erg van onder de indruk geraakt en voelen ons bevoorrecht dit mee gemaakt te hebben.”

Fantastische reis – Argentinië

“Wij hebben ons enorm vermaakt in Argentinië. We hebben prachtige routes gereden en plaatsen bezocht waar anderen niet snel komen. We hebben weer prachtige ervaringen, foto’s, film en verhalen om te delen!  Patagonie was voor ons de kers op de taart! Wij zijn je zeer dankbaar voor je goede advies vooraf en je hulp tijdens de reis!”

Reizen door Argentinië Buenos Aires Tango

Onvergetelijk Galapagos!

“Met het enthousiasme van Nicole was ik al snel overtuigd dat Galapagos een bestemming was die ik absoluut niet mocht overslaan. En daar is niks van gelogen. Het was in 1 woord geweldig! Nicole heeft alles haarfijn geregeld, was altijd goed bereikbaar en ook echt geïnteresseerd in wat ik wil. Dus ik heb ultiem genoten en echt een reiservaring gehad die volledig aansloot op mijn wensen.”

Back To Top