100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Glamping in Chili

Glamping in Chili

Op zoek naar een bijzondere reiservaring? Kies dan voor het unieke concept van Ecocamp Patagonia en ervaar glamping in Chili. Gelegen op een unieke locatie in het hart van Nationaal Park Torres del Paine ervaar je hier jouw glamping avontuur. Ecocamp Patagonia staat bekend om zijn sterke toewijding aan duurzaam toerisme en milieubehoud. De accommodatie is ontworpen om minimale impact op het milieu te hebben. De koepelvormige structuren zijn gebouwd met duurzame materialen en zijn energiezuinig.

Het team van Ecocamp Patagonia komt voornamelijk uit de naburige stad Puerto Natales (180 km) of Punta Arenas (330 km). Hun hardwerkende en positieve instelling zorgt ervoor dat het serviceniveau van de hoogste kwaliteit is. De gidsen zijn voornamelijk locals die zijn opgegroeid in dit gebied.

De domes en faciliteiten

De kamers zijn koepelvormige domes met plafondruiten zodat je ’s avonds vanuit je bed geniet van de sterrenhemel. Er zijn 4 verschillende categorieën: de standaard dome, de superior dome, de suite dome en de suite dome loft. In de gemeenschappelijke community domes geniet je van smakelijke fusion-gerechten en Chileense wijn. Deze domes zijn het sociale centrum en hier komen gasten samen voor een aperitief en hapje in de bar. Ook is er een yoga dome waar je yoga lessen kunt volgen.

Bij Ecocamp Patagonia draait alles om de buitenervaring en verbinding met de natuur. Elke dag nemen de gidsen je mee op verschillende trekking tochten om wilde dieren te spotten in Torres del Paine. Je ervaart de natuur van dichtbij en ziet guanaco’s die langs de oevers van de rivier dwalen, vossen die in de verte lopen, blauwe ijsbergen die op Gray Lake drijven en de felle Patagonische wind die door de vlaktes raast. Het is een geweldige ervaring, glamping in Chili!

Wil je meer informatie? Neem contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor glamping in Chili.

Jouw Reisspecialist Latijns-Amerika

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met reizen en wonen in Latijns-Amerika. Mijn liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ik een aantal jaren heb gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Daarnaast heb ik veel in Latijns-Amerika gereisd, van Brazilië tot aan Mexico. Graag deel ik met jou mijn insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

  • Deel deze pagina op