100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

“Het was een prachtige en veelzijdige reis"

Superleuke en goed verzorgde reis gemaakt door Ecuador en op de Gapapagoseilanden met hulp van Travel Happiness Company. De persoonlijke aandacht maakte dat we voor deze reisorganisatie kozen. De reis was met zorg samengesteld en aangepast aan onze wensen. Ook in Ecuador werden we goed op de hoogte gehouden van wijzigingen en aanpassingen en tijden.

Review rondreis Ecuador
Edwin en Manon (stel, november 2018) Ecuador en Galapagoseilanden
Ecuador Banos Casa del Arbol

Download mijn GRATIS e-book vol met insider tips over reizen door Latijns-Amerika

Met de informatie uit dit e-book krijg jij een beter beeld van de verschillende reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Je leest over mijn persoonlijke reiservaringen, insider tips over wat je gezien en beleefd moet hebben op de bestemming, inclusief een aantal verborgen pareltjes. Hierdoor leer je de plekjes buiten de gebaande paden kennen, ver weg van de massa.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp
Familiereis Peru Machu Picchu

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp