Ga naar hoofdinhoud

úw reisspecialist Latijns-Amerika

Bienvenidos! Wij zijn Nicole & Sergio en organiseren rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Bespaar uren uitzoekwerk en ontdek dankzij onze insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit van de bestemming.

Nicole Matijssen, uw reisspecialist Latijns-Amerika:

“Reizen maakt mij een gelukkig persoon. In 2004 werd ik aangestoken met het reisvirus tijdens mijn studie toerisme. Er volgde een afstudeerstage in Ecuador en een droomreis door Zuid-Amerika. Vanaf Brazilië heb ik het continent doorkruist tot aan Ecuador. Het ongerepte landschap, het dierenleven, de cultuur, de swingende latin beats en de heerlijke lokale gerechten maakte dit tot een onvergetelijke ervaring. Dit alles beviel zo goed dat ik besloot om in Zuid-Amerika te blijven. Een aantal jaren heb ik in het kleurrijke Ecuador gewoond en gewerkt, het heeft mijn hart gestolen met de schoonheid en diversiteit die het land te bieden heeft. Mijn reiservaring kwam goed van pas tijdens mijn werk bij een lokaal reisagentschap in Quito als productdesigner van Ecuador en Peru. Eenmaal terug in Nederland heb ik als reisspecialist Latijns Amerika bij een high-end touroperator vele luxe maatwerkreizen ontworpen. Graag deel ik mijn ruim 10 jaar ervaring van reizen in Latijns-Amerika met u”!

Sergio, uw Mexicaanse local in Nederland:

“Inmiddels is het 10 jaar geleden dat ik naar Nederland ben verhuisd. Mijn eerste Europese avontuur begon in Barcelona, Spanje. Hier ontdekte ik de magie van het reizen. Voor mij betekent reizen het ontdekken van nieuwe culturen, het bewonderen van bijzondere landschappen en u laten verrassen door inspiratie op te doen. Door de jaren heen heb ik verschillende landen bezocht totdat mijn avontuur in Nederland begon. Mijn roots liggen in Puebla, Mexico! Jaarlijks keer ik terug naar Mexico om familie te bezoeken maar ook om verborgen pareltjes te ontdekken. Als u op zoek bent naar insider tips, dan vertel ik u als local graag wat de mooiste plekjes buiten de gebaande paden in Mexico zijn”.
Back To Top