skip to Main Content

Waarom reizen met ons

Persoonlijke ervaring en kennis van Latijns Amerika

Niets is zo fijn als u tijdens het maken van uw reisplannen geadviseerd word met insidertips vanuit persoonlijke ervaring. Die ene lokale markt die niet word overspoeld door toeristen, de beste keuze qua route om te reizen zodat u tijd bespaart en meer kunt zien van het land, een ontmoeting met locals die u met een vriendelijke glimlach ontvangen of een wandeling maken buiten de gebaande paden. Door mijn reiservaring in Latijns Amerika en het wonen en werken in Ecuador, vertel ik u graag uit eigen ervaring over de indrukwekkende mensen, hun interessante leefgewoonten en de bijzondere belevingen van de natuur en cultuur.

Tijd & aandacht

Als persoonlijk reisadviseur kan ik mijn eigen tijden indelen en u de aandacht geven die u verdiend. Dit betekent dat het ook mogelijk is om een afspraak te maken in de avonduren of in de weekenden. Mijn focus zal op uw reis liggen zodra wij bezig zijn met het creëren van uw eigen “travel happiness” en daardoor kan ik u de aandacht geven die is gewenst.

Maatwerk

Of u nu alleen, met z’n tweeën, met een familie of een groep vrienden op reis gaat. U bepaalt hoelang en wanneer u op reis wilt gaan. Wilt u een actieve reis of juist ontspannen of misschien wel een combinatie? Natuur en cultuur of genieten van een mooi strand. In een persoonlijk gesprek gaan wij dieper in op uw reiswensen en de keuze van uw bestemming. Zo zetten wij de lijnen uit voor een mooie invulling van uw eigen “travel happiness”.

Combinatie van authentiek en luxe

Bij Travel Happiness Company laten wij u graag de bestemming zien hoe hij écht is. Reizen met emotie, verbinding creëren, waarnemen van het moment en zorgen voor een blijvende herinnering. Een reis waarbij u contact maakt met de lokale bevolking en waarbij u iets kunt bijdragen aan de lokale natuur en cultuur. En, let’s face it, iedereen houdt af en toe van verwennerij dus een vleugje luxe mag hierbij niet ontbreken.

Duurzaam op reis met ons

Reizen en duurzaamheid hangen nauw met elkaar samen. Een duurzame reis kan wel degelijk een verschil maken. Door iedere reis die wij maken laten we een voetafdruk achter op onze planeet. Wees dus zuinig op de schoonheid van onze planeet en wees u bewust van waar u reist en op welke manier u reist. Travel Happiness Company denkt hier graag met u in mee.

Onze zekerheden

Travel Happiness Company is aangesloten bij de Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Het Garantiefonds GGTO garandeert de teruggaven van vooraf betaalden reisgelden en eventueel uw terugreis, als de betrokken touroperator in financieel onvermogen zou raken. Hiermee voldoet Travel Happiness Company aan de wettelijke verplichtingen en kunt u met een veilig gevoel op reis. De bijdrage per geboekte reis bedraagt 15 euro. Voor meer informatie over de details en voorwaarden verwijs ik u graag naar de website van GGTO.

Tevens is Travel Happiness Company aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Binnen de VvKR hebben kleine en gespecialiseerde reisorganisaties hun krachten gebundeld.

Verzekering

Nadat u uw reis bij Travel Happiness Company heeft geboekt is het verstandig om na te denken over een reis- en/of annuleringsverzekering. Het is belangrijk dat u met een gerust gevoel op reis gaat. Het is aan te raden om bij elke reis verzekerd te zijn voor bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand. Met een annuleringsverzekering beschermt u zichzelf ook voor een financiële tegenvaller wanneer u de reis onverhoopt moet annuleren. Ook wanneer u op reis bent en eerder moet terugkeren van vakantie door een verzekerde gebeurtenis kunt u terugvallen op uw annuleringsverzekering. Ik help u graag bij het maken van de juiste keuze van uw verzekering die bij u past.

Back To Top