Ga naar hoofdinhoud

Waarom reizen met ons

Persoonlijke ervaring en kennis van Latijns Amerika

Niets is zo fijn als u tijdens het maken van uw reisplannen geadviseerd word met insider tips. Die éne lokale markt die niet word overspoeld door toeristen, de beste keuze qua route zodat u meer ziet van het land, een ontmoeting met vriendelijk glimlachende locals of een wandeling maken buiten de gebaande paden. Ons advies voor u is gebaseerd op onze kennis en (reis)ervaring. Nicole heeft in Quito gewoond en gewerkt als productmanager bij een lokaal reisagentschap. Ook heeft zij het continent bereisd van Brazilië tot aan Ecuador. Hierdoor geven we vanuit persoonlijke ervaring advies over de bestemmingen. Sergio is geboren en getogen in Puebla, Mexico. Jaarlijks keert hij terug naar zijn moederland en deelt graag met u zijn kennis over dit land.

Luxe maatwerkreizen

Geluk is voor iedereen anders dus ook een reis is voor iedereen anders. Wij ontwerpen 100% maatwerkreizen waarbij u verborgen pareltjes mét kwaliteit ontdekt. Uw persoonlijke wensen staan centraal; kies welke route u wilt afleggen, de bijzondere accommodatie waar u wilt verblijven en de activiteit die u tijdens de reis wilt ondernemen.

Of u nu alleen, met z’n tweeën, met een familie of een groep vrienden op reis gaat. Wilt u een actieve reis of juist ontspannen? Natuur en cultuur of genieten van een mooi strand? In een persoonlijk gesprek bij u thuis gaan wij dieper in op uw reiswensen en de keuze van uw bestemming. Zo zetten wij de lijnen uit voor een mooie invulling van uw eigen reisgeluk.

Luxe meets local

Reis met liefde en aandacht voor de bestemming die u bezoekt. Wij compenseren uw CO2 uitstoot, selecteren duurzame accommodaties, werken samen met lokale reisagenten en lokale gidsen en bij iedere boeking steunen wij een maatschappelijk project in Latijns-Amerika. Zo dragen we samen de verantwoordelijkheid voor bewuste keuzes en duurzaam reizen. Daar wordt iedereen gelukkig van!

Onze zekerheden

Travel Happiness Company is aangesloten bij de Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Het Garantiefonds GGTO garandeert de teruggaven van vooraf betaalden reisgelden en eventueel uw terugreis, als de betrokken touroperator in financieel onvermogen zou raken. Hiermee voldoet Travel Happiness Company aan de wettelijke verplichtingen en kunt u met een veilig gevoel op reis.

Tevens is Travel Happiness Company aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Binnen de VvKR hebben kleine en gespecialiseerde reisorganisaties hun krachten gebundeld.

Verzekering

Nadat u uw reis bij Travel Happiness Company heeft geboekt is het verstandig om na te denken over een reis- en/of annuleringsverzekering. Het is belangrijk dat u met een gerust gevoel op reis gaat. Ik help u graag bij het maken van de juiste keuze van uw verzekering die bij u past.

Back To Top