100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Verantwoord op reis

Verantwoord op reis in Latijns-Amerika

Reis met liefde en aandacht voor de bestemming die je bezoekt. Ga verantwoord op reis in Latijns-Amerika, want dit kan wel degelijk een verschil maken. Hoe je dat doet? Graag help ik je hierbij door het afvangen van je CO2 uitstoot door het planten van bomen via Trees for All, het selecteren van duurzame lokale partners en accommodaties en het ondersteunen van lokale projecten. Zo dragen we samen de verantwoordelijkheid voor bewuste keuzes en verantwoord reizen. Daar wordt iedereen gelukkig van!

Lokale partners

Travel Happiness Company werkt samen met lokale partners in Latijns-Amerika die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze lokale partners zijn Travelife of Tourcert gecertificeerd wat betekent dat deze organisaties zorg dragen om duurzaam te ondernemen op alle mogelijke facetten binnen een reis in Latijns-Amerika.

Trees for All

Transport heeft de grootste impact op de CO2 voetafdruk van een reis (50%). Om een concrete bijdrage te leveren aan een duurzame wereld en de uitstoot van CO2 af te vangen door het planten van bomen, heeft Travel Happiness Company gekozen voor een samenwerking met Trees for All. Bij elke reis planten wij per klant een boom ter compensatie, met een minimum van 2 bomen per boeking. Bomen dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor ons allemaal. Door te boeken bij Travel Happiness Company plant je dus automatisch een boompje mee!

Accommodaties

Travel Happiness Company kijkt kritisch naar de selectie van accommodaties voor jouw reis. We kiezen voor accommodaties die bewust omgaan met water, energie, afval en hun personeel. In het reisvoorstel dat je ontvangt lichten we de accommodaties uit en benoemen we de groene details, zodat het voor jou duidelijk is hoe duurzaam de accommodatie is.

Lokale projecten

Om iets terug te geven aan de bestemming waar je reist, steunt Travel Happiness Company lokale projecten. Dit zijn verschillende projecten gericht op het steunen van de lokale bevolking, de natuur en cultuur. Hierdoor draag je met jouw boeking van de reis direct bij aan de ontwikkeling op de bestemming.

Ik ga op reis en neem mee…

Om je tijdens de reis van duurzaam advies te voorzien ontvang je bij de reisbescheiden een lijst met handige weetjes over wat je mee kunt nemen op reis om zo verantwoord te reizen en op een bewuste manier met de omgeving om te gaan.

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp