100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Yogareis Peru 14 dagen

Prijsinformatie

Prijsinformatie over de yogareis Peru

De yogareis Peru heeft een indicatieprijs vanaf € 3.395,- per persoon.*
*rekening houdend met 2 personen

Inclusief

 • 4-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt
 • Transfers zoals benoemd in het programma (privé of gedeeld)
 • Activiteiten privé of met een internationaal gezelschap zoals benoemd in het programma
 • Privé fietstour door Lima
 • 4-daagse tour Amazone incl. maaltijden en activiteiten (gedeeld)
 • Vistadome trein van Ollantaytambo naar Aguas Calientes
 • Privé tour Machu Picchu incl. bustickets en entreegelden
 • 2e keer entree Machu Picchu en Huayna Picchu (zonder gids)
 • Vistadome trein van Aguas Calientes naar Poroy
 • Privé stadstour Cusco en omliggende Inca ruïnes
 • Lunch en diner indien benoemd in het programma
 • Engelssprekende gidsen bij de activiteiten
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Binnenlandse vluchten in economy class inclusief bagage
 • Overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Hoogtepunten

Ontdek de hoogtepunten van de yogareis Peru

Met de yogareis Peru dompel je jezelf onder in de prachtige natuur en spirituele tradities van het land. Na een kennismaking met de hoofdstad Lima, die je verkent met een fietstour, reis je naar Puerto Maldonado. Hier verblijf je 4 dagen in de Amazone van het Tambopata Natuurreservaat. Naast activiteiten in de natuur is er ook ruimte voor yoga en meditatie. Daarna vlieg je naar Cusco en word je naar de Heilige Vallei gebracht waar je een aantal nachten in een holistisch centrum verblijft. In het hart van het Inca-rijk kun je deelnemen aan yogalessen, meditaties en kunsttherapie. Ten slotte is het tijd voor een culturele activiteit en reis je naar het dorp Aguas Calientes, hiervandaan bezoek je de beroemde Machu Picchu. Eenmaal terug in Cusco leer je meer over de Inca cultuur door een stadstour en het bezoek van de omliggende Inca ruïnes. Een yogareis die je verbindt met de prachtige natuur van Peru!

Fietsen door Lima

Een leuke manier om de hoofdstad van Peru te verkennen is per fiets! Je maakt een 4 uur durende fietstour waarbij je kennismaakt met de Peruaanse cultuur. Je tour start vanuit Miraflores en je fietst naar Huaca Pucllana. Een archeologische vindplaats in San Isidro, samen met enkele prachtige parken. Daarna geniet je van een prachtige rit langs de promenade van Miraflores, je brengt een bezoek aan de markt van Surquillo met vers fruit, proeft verschillen sappen en geniet van een koffiepauze in een restaurant met prachtig uitzicht op de Stille Oceaan.

Yoga in de Amazone van Peru

In de Amazone verblijf je in Casa Amazonas, een boutique lodge die gericht is op yoga en meditatie in de prachtige natuur van Peru. Het is een geweldige manier om de helende kracht van yoga en meditatie te combineren met de natuurlijke schoonheid en spirituele energie van de Amazone-jungle. Naast de avontuurlijke activiteiten zoals, kayakken, kanovaren en junglewandelingen, worden er dagelijks yogalessen gegeven, die kunnen variëren in stijl, zoals Hatha, Vinyasa, Ashtanga of Kundalini, afhankelijk van de instructeurs en het programma. Deze sessies zijn bedoeld om lichaam en geest te ontspannen en te versterken. Naast yoga zijn meditatie en mindfulness belangrijke onderdelen van het programma. Je kunt meditatiesessies verwachten die gericht zijn op het verhogen van je bewustzijn en innerlijke rust. De yoga shala biedt een mooie ruimte voor de yoga en meditatie, een fijne plek waar je volledig tot jezelf kunt komen.

Yoga en meditatie in de Heilige Vallei

In het hart van het Inca-rijk, de Heilige Vallei, kom je tot rust bij Samadhi. De Heilige Vallei van de Inca’s in Peru is een prachtige en spiritueel betekenisvolle omgeving. Veel yogaretreats en meditatiereizen worden hier gehouden vanwege de natuurlijke schoonheid en de historische en spirituele connectie met de Inca-cultuur. Samadhi is gericht is op het bereiken van innerlijke rust, spirituele groei en meditatieve diepgang. Je kunt hier yogalessen, meditatie en kunsttherapie volgen. Ze organiseren ook traditionele ceremonies waar je vrijblijvend aan deel kunt nemen. Een bijzonder verblijf waarbij je volledig omringd bent door het indrukwekkende Andes gebergte.

Bezoek verschillende Inca ruïnes

Dit hoogtepunt mag niet ontbreken tijdens je yogareis naar Peru; dé Machu Picchu! Met de trein reis je naar Aguas Calientes en hiervandaan krijg je een rondleiding door de beroemde citadel. De volgende dag kun je nogmaals de Machu Picchu op eigen gelegenheid bezoeken en ook een klim maken naar de Huayna Picchu, hiervandaan heb je een fantastisch uitzicht op de Machu Picchu. Daarnaast bezoek je ook Cusco en de omliggende Inca ruïnes zoals Sacsayhuaman en Tambomachay.

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de yogareis Peru

Dit is een inspiratiereis, de yogareis Peru wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. Ben je geïnspireerd geraakt door deze inspiratiereis? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Amsterdam – Lima

Vandaag vertrek je van Amsterdam naar Lima. Bij aankomst word je verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger van Travel Happiness Company en naar je accommodatie gebracht.

Dag 2: Lima

Vandaag maak je onder begeleiding van een Engelssprekende gids een 4 uur durende privé fietstour door de bruisende metropool Lima. Je tour start vanuit Miraflores en je fietst naar Huaca Pucllana. Een archeologische vindplaats in San Isidro, samen met enkele prachtige parken. Daarna geniet je van een prachtige rit langs de promenade van Miraflores, je brengt een bezoek aan de markt van Surquillo met vers fruit, proeft verschillen sappen en geniet van een koffiepauze in een restaurant met prachtig uitzicht op de Stille Oceaan.

Dag 3: Lima - Puerto Maldonado

Na het ontbijt heb je een privé transfer naar de luchthaven van Lima. Hiervandaan vlieg je naar Puerto Maldonado. Bij aankomst ontmoet je de gids en het internationaal reisgezelschap. Je onderneemt een eerste activiteit, een bezoek aan een dierenopvang op 15 minuten van Puerto Maldonado. Er zijn in deze regio verschillende vrijwillige initiatieven voor natuurbehoud. Je bezoekt het CRCAS (Rehabitlitation and Wildlige Conservation Center), dat in 2007 is opgericht door de NGO Amazon Shelter onder leiding van Magali Salinas. De dieren die je hier ziet worden opgevangen met de intentie om hen weer uit te zetten in het wild. Daarna reis je naar Casa Amazonas, je verblijft hier de komende dagen op basis van volpension. De maaltijden en activiteiten zijn inclusief.

Dag 4 & 5: Puerto Maldonado

Deze dagen verblijf je in Casa Amazonas, een boutique lodge die gericht is op yoga en meditatie in de prachtige natuur van Peru. Het is een geweldige manier om de helende kracht van yoga en meditatie te combineren met de natuurlijke schoonheid en spirituele energie van de Amazone-jungle. Naast de avontuurlijke activiteiten zoals, kayakken, kanovaren en junglewandelingen, worden er dagelijks yogalessen gegeven, die kunnen variëren in stijl, zoals Hatha, Vinyasa, Ashtanga of Kundalini, afhankelijk van de instructeurs en het programma. Deze sessies zijn bedoeld om lichaam en geest te ontspannen en te versterken. Naast yoga zijn meditatie en mindfulness belangrijke onderdelen van het programma. Je kunt meditatiesessies verwachten die gericht zijn op het verhogen van je bewustzijn en innerlijke rust. De yoga shala biedt een mooie ruimte voor de yoga en meditatie, een fijne plek waar je volledig tot jezelf kunt komen.

Dag 6: Puerto Maldonado - Heilige Vallei

Na een laatste ochtend in de Amazone van Peru word je teruggebracht naar de luchthaven van Puerto Maldonado. Hiervandaan vlieg je naar Cusco en vervolgens word je per privé transfer naar de Heilige Vallei gebracht. De komende dagen dompel je je onder in het spirituele hart van het Inca-rijk.

Dag 7 & 8: Heilige Vallei

Deze dagen verblijf je in Samadhi op basis van logies en ontbijt. De Heilige Vallei van de Inca’s in Peru is een prachtige en spiritueel betekenisvolle omgeving. Veel yogaretreats en meditatiereizen worden hier gehouden vanwege de natuurlijke schoonheid en de historische en spirituele connectie met de Inca-cultuur. Samadhi is gericht is op het bereiken van innerlijke rust, spirituele groei en meditatieve diepgang. Je kunt hier yogalessen, meditatie en kunsttherapie volgen. Ze organiseren ook traditionele ceremonies waar je vrijblijvend aan deel kunt nemen. Een bijzonder verblijf waarbij je volledig omringd bent door het indrukwekkende Andes gebergte.

Dag 9: Heilige Vallei - Machu Picchu

Je wordt naar het treinstation gebracht en gaat met de Vistadome trein naar Aguas Calientes, gelegen aan de voet van Machu Picchu. Geniet van de spectaculaire treinreis door valleien en bergen. Een magische reis om nooit te vergeten. Eenmaal aangekomen in Aguas Calientes ga je met de bus bergopwaarts naar Machu Picchu (ongeveer 20 minuten). Bij aankomst in Machu Picchu begint de rondleiding door de Citadel, waar je de geschiedenis van deze indrukwekkende plek ontdekt. Deze citadel, gelegen op 112 km van Cusco, werd ontdekt door Hiram Bingham in 1911. De citadel werd gebouwd op een zeer speciale plek bedekt met vegetatie tussen twee bergen: de Machu Picchu (oude berg) en Huayna Picchu (jonge berg), op de voet slingert de Urubamba rivier. Na de tour word je teruggebracht naar je accommodatie in Aguas Calientes.

Dag 10: Machu Picchu - Cusco

Vandaag heb je een tweede gelegenheid om de ruïnes van Machu Picchu te bezoeken. Dit keer zonder gids, dus zorg dat je op tijd met de bus naar boven gaat. Beklim vandaag ook de Huayna Picchu om hiervandaan te genieten van een fantastisch uitzicht op de Machu Picchu. Aan het einde van de middag neem je de bus terug naar het Machu Picchu dorp en vervolgens de trein naar Poroy. Bij aankomst word je per privé transfer naar je accommodatie gebracht.

Dag 11: Cusco

Vandaag maak je een 4-uur durende privé stadstour door Cusco. De tour begint met een bezoek aan de historische Inca-sites van Cusco en de Spaanse koloniale monumenten zoals het centrale plein. Je bezoekt de kathedraal, het klooster Santo Domingo en de Inca-tempel van Koricancha of de Tempel van de Zon. Daarna bezoek je de omliggende ruïnes van de stad Cusco zoals Sacsayhuaman en Tambomachay.

Dag 12: Cusco - Lima

In de ochtend word je per privé transfer naar de luchthaven van Cusco gebracht. Hiervandaan vlieg je naar Lima. Bij aankomst word je naar je accommodatie in de wijk Miraflores gebracht.

Dag 13: Lima - Amsterdam

Vandaag heb je nog een ochtend ter vrije besteding in Lima. In de middag word je per privé transfer naar de luchthaven van Lima gebracht en vlieg je naar Amsterdam. Aankomst is de volgende dag.

Dag 14: Amsterdam

Vandaag land je weer in Amsterdam en is er een einde gekomen aan je travel happiness reis. Een bijzondere yogareis in Peru en een ervaring om nooit te vergeten!

Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties in de yogareis Peru

In deze yogareis Peru is rekening gehouden met 4-sterren accommodaties. Hieronder vind je een selectie van de accommodaties en op basis van jouw persoonlijke wensen kan ik de accommodaties aanpassen.

Accommodatie Amazone

Casa Amazonas (Amazon Yoga Center) is een boutique lodge en ligt midden in de Peruaanse Amazone, in Tambopata. De afgelegen locatie biedt een rustige en serene omgeving voor yoga en meditatie. De lodge is verantwoordelijk voor het behoud en de bescherming van 94 hectare van het Peruaanse Amazonegebied. Ze zijn ook oprichters van het milieueducatie- en ontwikkelingsproject “Children Bamboo Rainforest”. De lodge biedt 10 twee- en driepersoonskamers, ontworpen met unieke details zoals een ruime lobby, houten terrassen, hangmatten in de buitenlucht en privé badkamers in de buitenlucht. Qua faciliteiten biedt de lodge een yoga centrum met yogalessen en meditatie, therapieën zoals reiki en massages en traditionele ceremonies. De maaltijden worden bereid met lokale ingrediënten en bestaan uit lokale gerechten uit Peru en de Amazone. Je verblijft hier op basis van volpension.

Accommodatie Heilige Vallei

Samadhi is gericht is op het bereiken van innerlijke rust, spirituele groei en meditatieve diepgang. Je kunt hier yogalessen, meditatie en kunsttherapie volgen. Ze organiseren ook traditionele ceremonies waar je vrijblijvend aan deel kunt nemen. Een bijzonder verblijf waarbij je volledig omringd bent door het indrukwekkende Andes gebergte. Samadhi biedt dagelijkse yoga retraites en trainingen voor maximaal 24 personen. Elk van de bungalows vertegenwoordigt één van de zeven chakra-energiecentra van het lichaam. In het hoofdgebouw vind je een woonkamer en eetkamer, waar vegetarische en veganistische gerechten worden geserveerd. De yogastudio bevindt zich op de bovenverdieping.

Accommodatie Machu Picchu

El Mapi by Inkaterra is een 4-sterrenhotel midden in het pittoreske Machu Picchu Pueblo. De hoge plafonds, panoramische ramen en een open café creëren een ruimtelijke sfeer. Het hotel is gunstig gelegen in het dorp Machu Picchu (voorheen Aguas Calientes), op een steenworp afstand van het stadscentrum en het museum. Het hotel heeft 8 suites en 122 superior kamers. De kamers hebben panoramische ramen, kingsize bedden, haardrogers, televie, wifi, minibar en een kluisje. El Mapi heeft een restaurant, bar en biedt ook spa behandelingen.

Foto's en Video's

Foto's van de yogareis Peru

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de yogareis Peru. Deze reis kan volledig aangepast worden op basis van jouw persoonlijke wensen. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

14 dagen vanaf € 3.395,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Reviews

"Alles was tot in de puntjes geregeld"

Wij hebben via Travel Happiness Company een rondreis door Peru gedaan. We kunnen niet anders zeggen dan dat alles tot op de puntjes geregeld was. Heerlijke hotels met super behulpzaam personeel, enthousiaste gidsen en wanneer we iets in ons schema anders wilden was dat totaal geen probleem! We hebben intens genoten en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe mooi Peru is. Al met al zeker een aanrader. Nicole hartstikke bedankt voor je inzet! Niet alleen voor deze vakantie maar ook je beschikbaarheid en verdere adviezen gedurende onze reis door Zuid Amerika.

Lees meer
Familie Paul (familie, december 2019) Familiereis Peru
Reviews

"Alles sloot perfect aan bij onze wensen"

De door Nicole gekozen lodges in de Amazone en het nevelwoud en de cruise op de Galapagos Eilanden sloten perfect aan bij onze wensen. Ook ter plaatse was een uitstekende begeleiding en de gidsen waren top! Alles was goed geregeld en klopte helemaal. Ook als we last-minute nog een vraag hadden of iets wilden aanpassen was dit geen enkel probleem. Bedankt voor de goede hulp Nicole!

Lees meer
Familie Becker (familie, maart 2022) Luxe familiereis Ecuador en Galapagos
Reviews

"We zijn zeer dankbaar voor het goede reisadvies"

Wij hebben ons enorm vermaakt in Argentinië. We hebben prachtige routes gereden en plaatsen bezocht waar anderen niet snel komen. We hebben weer prachtige ervaringen, foto’s, film en verhalen om te delen! Patagonië was voor ons de kers op de taart! Wij zijn je zeer dankbaar voor je goede advies vooraf en je hulp tijdens de reis!

Lees meer
Dhr. en Mevr. Bouw (stel, december 2018) Rondreis Argentinië

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.