skip to Main Content

Geniet in stijl van Peru…  

Geniet van deze 14-daagse luxe reis Peru van de exclusieve plekjes en bijzondere accommodaties. Proef de uitstekende Peruaanse keuken in Lima, ontdek de koloniale stad Cuzco en verwonder u over de Inca stad Machu Picchu. De reis eindigt met een verblijf in de Amazone van Peru. Zo heeft u in twee weken tijd een perfecte combinatie van cultuur en natuur terwijl u in stijl geniet van het land. Geïnspireerd geraakt? Graag ga ik met u in gesprek over uw persoonlijke wensen om zo een luxe reis naar Peru voor u samen te stellen.

Hoogtepunten van deze 14-daagse luxe reis Peru

Culinair genieten in Lima

De keuken van Peru is wereldwijd erg bekend en staat beroemd om zijn fascinerende smaken. En hoe leert u een land het beste kennen? Juist, door de lokale keuken te proeven! In Lima vind u zelfs drie restaurants die in de top 50 van beste restaurants in de wereld staan. Uiteraard maak ik hier op voorhand graag een reservering voor u, zodat u kunt fijn proeven in de beste keukens. Vind u het leuk om ook zelf in de keuken aan de slag te gaan? Dan kan dat uiteraard. Samen met een privé gids koopt u de ingrediënten op de lokale markt en tijdens een kookworkshop leert u de lokale gerechten te bereiden. Vervolgens is het genieten van uw eigen gemaakte Peruaanse gerecht.  

Het Inca leven in Cuzco en Machu Picchu

Vanuit Lima vliegt u naar de koloniale stad Cuzco. Ga bij aankomst op uw gemak rondstruinen door de smalle straatjes, de lokale bewoners bekijken op een van de vele plaza’s of breng een bezoek aan een museum. Rondom Cuzco zijn diverse Inca ruïnes die u samen met uw privé gids kunt bezoeken. In Cuzco verblijft u een nachtje in het boetiek hotel El Retablo en in La Casona Inkaterra. Vanuit Cuzco reist u per Vistadome of Hiram Bingham trein naar de Heilige Vallei alvorens u naar Machu Picchu gaat. Laat u verrassen door de imposante ruïnes uit het Inca rijk en leer alles over de geschiedenis.

Exclusieve lodge in de Heilige Vallei

In de Heilige Vallei verblijft u een aantal dagen in de Explora Sacred Valley voor optimale privacy en luxe. De accommodatie is uitgeroepen tot één van de beste nieuwe hotels in 2017. Vanuit uw kamer heeft u een prachtig uitzicht op de maisplantages en de bergen rondom de vallei. Samen met uw gids gaat u wandelen, fietsen en lokale markten bezoeken. U heeft keus uit meer dan 20 exclusieve activiteiten. En bent u na een actieve dag toe aan wat ontspanning? Maak dan gebruik van de spa faciliteiten in het Pumacahua Bath House, gevestigd in een 17e eeuws koloniaal huis.

Ontdek de wonderschone Amazone

U reist naar Puerto Maldonado, een stuk in de Amazone wat een hoge biodiversiteit heeft en grenst aan Bolivia. Vanuit Cuzco vliegt u naar Puerto Maldonado en vervolgens stapt u over op een kano waarmee u naar de Reserva Amazonica lodge word gebracht. Of u de Amazone nu in het laag- of in het hoogwaterseizoen bezoekt, de activiteiten van wandelen en kajakken staan altijd op het menu. U heeft kans om miereneters, kleurrijke vogels, apen en anaconda’s te zien. Maak kennis met de inheemse stammen en ervaar hoe zij leven in het Amazone gebied.

Proef Tijdens Een Kookworkshop In Lima Oesters
Prijsindicatie €

De luxe rondreis Peru heeft een indicatieprijs vanaf € 5.995,- per persoon.

Inclusief: 5-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt, privé transfers, privé activiteiten zoals benoemd in het programma, lunch en diner indien omschreven in het programma, Engelssprekende gids bij de activiteiten, entreegelden, 24/7 bereikbaarheid van onze lokale partner, reisbescheiden pakket, GreenSeat CO2 compensatie, verplichte GGTO bijdrage.

Exclusief: intercontinentale en binnenlandse vluchten, overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma, reis- en annuleringsverzekering, fooien en persoonlijke uitgaven.

Belangrijk: de reis word op maat samengesteld aan de hand van uw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen en beschikbaarheid. Op basis van uw wensen en uw budget ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Route plan

Dag & route
1: vlucht Amsterdam – Lima
2: ontdek de metropool Lima
3: vlucht Lima – Cuzco
4: verken het koloniale centrum van Cuzco
5: reis naar de Heilige Vallei
6 – 7: activiteiten in de Heilige Vallei
8: treinreis naar Machu Picchu
9: beklim de Huayna Picchu en trein naar Cuzco
10: vlucht Cuzco – Puerto Maldonado
11 – 12: activiteiten in de Amazone van Peru
13: vlucht Puerto Maldonado – Lima – Amsterdam
14: aankomst in Amsterdam

Back To Top