skip to Main Content

Explora Sacred Valley

★★★★★

Explora Sacred Valley is gelegen tussen Cusco en Machu Picchu en uitgeroepen tot één van de beste nieuwe hotels in 2017. De lodge bevindt zich op de basis vanwaar u een afgelegen en verbazingwekkende locatie kunt verkennen: de Heilige Vallei van de Inca’s. Gedurende uw verblijf in Explora Sacred Valley kunt u deelnemen aan diverse activiteiten zoals wandelingen, fietsen en het bezoek van de lokale markten in de Heilige Vallei. Er zijn meer dan 20 exclusieve activiteiten te ondernemen.

Explora Sacred Valley beschikt over 50 kamers die zijn ontworpen voor maximale stilte en privacy om een diepe rust te garanderen na een lange dag vol ontdekkingen. Alle kamers hebben uitzicht op de maisplantages en de bergen rondom de vallei. Pumacahua Bath House is een koloniaal huis uit de zeventiende eeuw gelegen aan de ene kant van de maïs terrassen van het hotel. Gered door het restauratie- en archeologieteam, vind u hier de spa van het hotel waar u kunt genieten van massages, het zwembad en sauna’s.

Groen detail

Duurzaamheid speelt al een belangrijke rol bij Explora sinds de oprichting. Toen ze in 1993 voor het eerst de deuren openden voor de reisgemeenschap, hebben ze direct een succesvol programma geïntroduceerd ten behoeve van duurzaamheid. Zo werken ze nauw samen met lokale communities en leiden ze mensen op, maken ze hen milieubewust en zorgen ze voor werkgelegenheid.

Hotel Plaats

Back To Top