skip to Main Content

Trekking in Peru

Een trekking in Peru is een bijzondere manier om het land te ontdekken. Er zijn vele routes en trekkingen die naar de meest unieke archeologische vindplaatsen leiden. De beroemdste trekking in Peru is de Inca-trail naar Machu Picchu. Wilt u juist buiten het gebaande pad reizen en eens een andere trekking in Peru maken? Kies dan voor de Mountain Lodge trekking door het indrukwekkende landschap dat ooit tot het Inca Rijk behoorde.

Bewandel de Inca paden tijdens een trekking in Peru

In samenwerking met Mountain Lodges of Peru bieden we diverse trekkingen in Peru aan die een avontuurlijke kijk op reizen bieden. De organisatie is in handen van Peruanen die gepassioneerd zijn over de bergen en de mensen die daar wonen. U overnacht in een comfortabele Mountain Lodge en de inheemse bevolking maakt deel uit van het team en geven u de beste service. Deze Mountain Lodge trekkingen zijn een rijke mix van tradities en culturen die voor u onvergetelijk zal zijn.  

De Salkantay trekking naar Machu Picchu

Er zijn verschillende routes om te bewandelen met of zonder een bezoek aan Machu Picchu. Een voorbeeld is de 7-daagse Salkantay trekking waarbij het avontuur verder gaat dan luxe lodges en een geweldige trektocht. Het is een unieke kans om uzelf onder te dompelen in de Andes-cultuur terwijl u leert over de Inca-beschaving en de buitengewonde erfenis die ze de volgende generaties hebben nagelaten. Voor deze trektocht dient u over een goede conditie te beschikken want het niveau gaat van eenvoudig naar uitdagend. U wandelt langs traditionele boerderijen, Inca-ruïnes, bergdorpen, het Humantay meer, valleien en bereikt de Salkantay-pas op 4.636 meter hoogte.

Heilige Vallei en Lares trekking naar Machu Picchu

Ontwerp uw eigen avontuur door de charmante steden van de Heilige Vallei, naar zelden bezochte Inca-archeologische vindplaatsen, langs afgelegen wandelpaden met adembenemende uitzichten, en naar verborgen dorpen voor een kijkje in de eerste hand in de cultuur en het dagelijkse leven van deze traditionele Andes gemeenschappen. U heeft de keuzen uit een 5-daags of 7-daags programma.

Black Diamond trekking naar Machu Picchu

Op zoek naar een trekking in Peru buiten de gebaande paden en de ultieme wandeluitdaging? Ga dan voor deze unieke 10-daagse, 120 kilometer lange trektocht die u van het hart van Cusco naar Machu Picchu brengt langs minder bereisde bergpaden en door traditionele dorpen en afgelegen archeologische vindplaatsen. Onderweg ervaart u een mix van luxe camping & berghutten, met ondersteuning van ervaren gidsen en personeel. Dit is gegarandeerd de trektocht van uw leven!

Het grote Andes Avontuur

Deze once-in-a-lifetime trekking in Peru naar de heilige havens van de Inca’s is zowel fysiek, cultureel als spiritueel. De combinatie van inspirerende wandelingen door prachtige landschappen en een unieke onderdompeling in de traditionele Andes-cultuur zal u een diepgaand inzicht geven in wat deze regio en haar geschiedenis zo opmerkelijk maakt. Dit is een 10-daagse trekking in Peru waarbij u dorpen bezoekt als Pisaq, de paden bewandelt door de Lares-vallei en naar de Salkantay-pas, de weg ontdekt naar Ollantaytambo en geniet van prachtige landschappen, meren en nevelwoud tot aan Machu Picchu.

Wilt u graag een trekking in Peru maken en meer informatie over welke trekking het beste bij u past? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag over de dag-tot-dag programma’s, wandelroutes en prijzen.

Peru Trekking Machu Picchu Met Paarden

Ontdek meer activiteiten

Proef Tijdens Een Kookworkshop In Lima Oesters

Kookworkshop in Lima

Ontdek tijdens een kookworkshop in Lima de betoverende keuken van Peru! Vaak is het niet…

Lees verder
Glamping In De Andes Van Peru Met Peru Ecocamp

Glamping in de Andes van Peru

Op zoek naar een bijzondere reiservaring? Kies dan voor het unieke concept van Peru Ecocamp…

Lees verder
Trekking In Peru Door De Andes

Trekking in Peru

Een trekking in Peru is een bijzondere manier om het land te ontdekken. Er zijn…

Lees verder
Skylodge In De Heilige Vallei Peru

Skylodge in de Heilige Vallei

De Skylodge in de Heilige Vallei is een bijzondere ervaring in Peru. Heeft u geen…

Lees verder
Back To Top