skip to Main Content

Skylodge in de Heilige Vallei

De Skylodge in de Heilige Vallei is een bijzondere ervaring in Peru. Heeft u geen last van hoogtevrees en houdt u van avontuur? Dan is dit een absolute must-do! Een luxe suite met het mooiste uitzicht over de Heilige Vallei, maar daar moet u dan wel iets voor doen… 

Avontuurlijke tocht naar de Skylodge

Op 400 meter hoogte hangen drie glazen cabines van acht meter lang en drie meter breed aan een rotswand in de Heilige Vallei. Ooit was dit het middelpunt van het Inca-rijk, nu is het uw slaapplek tijdens uw reis. Om uw kamer te bereiken maakt u een klim langs de via ferrata; bestaande uit ijzeren bruggen, ziplines, ladders en kabels. De route is dusdanig ontworpen dat het voor iedereen zonder klimervaring te doen is. U start onder begeleiding van een gids met een klim naar boven en eenmaal gearriveerd bij uw cabine geniet u van het adembenemende uitzicht.

Skylodge Adventure Suites

De Adventure Suite is handgemaakt van ruimtevaart aluminium en weerbestendig polycarbonaat en is ingericht met comfortabele bedden, een eethoek, een ecologisch toilet en privé badkamer (houdt er rekening mee dat er geen douche is). De cabines hebben zes ramen en vier ventilatiekanalen en dit zorgt voor een comfortabele sfeer. Veiligheid is verzekerd door het uitgangsportaal in het bovenste gedeelte van de cabine te hebben. Gordijnen bieden u privacy maar geniet vooral ’s nachts van de duizelingwekkende sterrenhemel boven u. In de avond geniet u van een gastronomisch diner inclusief wijn. De volgende ochtend serveert de gids u een heerlijk ontbijt terwijl u een van de beste uitzichten ter wereld heeft. Vervolgens gaat u via 6 ziplines weer naar beneden, een actieve start van de dag!

Groen detail in de Skylodge

Het ontwerp en de kenmerken van elke suite bieden u een eersteklas service en volledig comfort. Het alternatieve verlichtingssysteem bestaat uit vier binnen lampen en een leeslampje, allemaal aangedreven door zonnepanelen die energie opslaan in batterijen.

Wilt u avontuurlijke overnachten in de Skylodge in de Heilige Vallei? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Glazen Cabines Van De Skylodge In De Heilige Vallei

Ontdek meer activiteiten

Totora Boot Op Het Titicacameer

Activiteiten op het Titicacameer

Qua activiteiten op het Titicacameer heeft u voldoende keus. Verken de omliggende eilanden, ga varen…

Lees verder
Proef Tijdens Een Kookworkshop In Lima Oesters

Kookworkshop in Lima

Ontdek tijdens een kookworkshop in Lima de betoverende keuken van Peru! Vaak is het niet…

Lees verder
Glamping In De Andes Van Peru Met Peru Ecocamp

Glamping in de Andes van Peru

Op zoek naar een bijzondere reiservaring? Kies dan voor het unieke concept van Peru Ecocamp…

Lees verder
Peru Aria Amazon Riviercruise

Riviercruise in de Amazone

Op avontuur in de Amazone? Maak in noord Peru een riviercruise in de Amazone met…

Lees verder
Back To Top