skip to Main Content

Riviercruise in de Amazone

Op avontuur in de Amazone? Maak in noord Peru een riviercruise in de Amazone met bijvoorbeeld de Aria Amazon. U vliegt naar de stad Iquitos en daar stapt u aan boord van de riviercruise. Dit zijn kleinschalige cruises met ruimte voor maximaal 32 passagiers. De riviercruise brengt u dieper in de Amazone naar het Pacaya Samiria Reservaat. Ga vissen, verken de jungle te voet en ga op zoek naar luiaarden, toekans, apen en ara’s. Bewonder de bedreigde roze dolfijn en de taricaya schildpadden in hun natuurlijke habitat.

Aria Amazon riviercruise

Begin uw bijzondere natuurreis door de Peruaanse Amazone aan boord van de Aria Amazon. Een vijfsterren riviercruiseschip dat is ontworpen door de innovatieve architect Jordi Puig. Milieuvriendelijk, comfortabel en uitgerust met luxe faciliteiten biedt de Aria Amazon een onvergetelijke ervaring in de Amazone. U kunt kiezen uit een 4-, 5-, of 8-daagse riviercruise in de Amazone waarbij alle maaltijden en activiteiten zijn inbegrepen.

Suites en faciliteiten tijdens een riviercruise in de Amazone

Er zijn 16 ruime suites met panoramische ramen waardoor u een volledig uitzicht heeft op de majestueuze rivier en de regenwouden. Het bovendek beschikt over een jacuzzi, een overdekte lounge en bar en een observatie dek. In het restaurant geniet u van het beste van de Peruaanse keuken met een uitgebreid dinermenu gemaakt door Pedro Miguel Schiaffino, een van Peru’s meest bekwame chef-koks. Hij staat bekend om het gebruik van producten en ingrediënten uit de Peruaanse Amazone.

Kleinschalige activiteiten

De activiteiten vinden plaats in kleinschalige groepen met niet meer dan 8 personen. Onder begeleiding van zeer ervaren natuurgidsen ontdekt u de biodiversiteit van het Amazone-regenwoud. Samen gaat u wandelen over de jungle paden, kajakken over de rivier, vissen, zwemmen in de rivier of het beklimmen van uitkijktorens. Bij een 4- of 8-daagse riviercruise heeft u ook de mogelijkheid om een fietstocht te maken door het Amazone dorp Nauta. U fietst tussen de traditionele Peruaanse huisjes, scholen en over jungle paden.

Groen reizen in de Amazone met Aria Amazon

De riviercruise Aria Amazon is een groen voorbeeld voor elk ander Amazone-cruiseschip. De Aria Amazon heeft een minimale impact op de Amazone-rivier en het regenwoud. Het cruiseschip beschikt over een waterzuiveringsinstallatie en vrijwel rookvrije, brandstof zuinige motoren die voldoen aan strikte Amerikaanse en internationale milieunormen.

Wilt u meer informatie over de riviercruise in de Amazone van Peru? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u met veel plezier over de mogelijkheden en prijzen.

Varen Door De Jungle Van Peru

Ontdek meer activiteiten

Skylodge In De Heilige Vallei Peru

Skylodge in de Heilige Vallei

De Skylodge in de Heilige Vallei is een bijzondere ervaring in Peru. Heeft u geen…

Lees verder
Trekking In Peru Door De Andes

Trekking in Peru

Een trekking in Peru is een bijzondere manier om het land te ontdekken. Er zijn…

Lees verder
Proef Tijdens Een Kookworkshop In Lima Oesters

Kookworkshop in Lima

Ontdek tijdens een kookworkshop in Lima de betoverende keuken van Peru! Vaak is het niet…

Lees verder
Totora Boot Op Het Titicacameer

Activiteiten op het Titicacameer

Qua activiteiten op het Titicacameer heeft u voldoende keus. Verken de omliggende eilanden, ga varen…

Lees verder
Back To Top