skip to Main Content

Kookworkshop in Lima

Ontdek tijdens een kookworkshop in Lima de betoverende keuken van Peru! Vaak is het niet de Peruaanse keuken waar u als eerste aan denkt bij het land van de Inca’s. Toch hebben Peruanen een geweldig gevoel voor smaaksensaties. Het is een geweldig leuke manier om dit zelf te ontdekken tijdens de kookworkshop in Lima. 

Bezoek de lokale markt met uw chef

Samen met een lokale gids en top chef gaat u naar een lokale markt waar de geuren van de verse producten u tegemoet komen. Er liggen tientallen soorten groenten, fruit, vis en vlees. Herkenbare producten maar ook nieuwe soorten die u nog niet eerder hebt gezien en geproefd. Onze tip: prikkel uw zintuigen met dit bezoek en probeer zoveel mogelijk uit! Samen met de gids en top chef slaat u de benodigde ingrediënten in voor het bereiden van lokale gerechten. 

Kook een authentiek Peruaans gerecht

Peru staat bekend om de ceviche en rocoto relleno. Onder begeleiding van de lokale master chef gaat u tijdens de kookworkshop in Lima deze gerechten zelf maken én proeven. Ook de drankjes Pisco Sour en Chicha Morada zijn het proeven waard. De gerechten worden bereidt in traditionele keukengerei zoals de inheemse inwoners dit vroeger ook deden. Hierdoor blijven de smaken en geuren van de ingrediënten goed bewaard. De chef-kok begeleidt u door het hele proces en vertelt ook over de herkomst van de ingrediënten en wat de speciale Peruaanse kooktradities zijn. Dit is een activiteit waarbij u Peru en Lima op een compleet andere manier leert kennen én proeven!

Proef Tijdens Een Kookworkshop In Lima Oesters

Ontdek meer activiteiten

Totora Boot Op Het Titicacameer

Activiteiten op het Titicacameer

Qua activiteiten op het Titicacameer heeft u voldoende keus. Verken de omliggende eilanden, ga varen…

Lees verder
Proef Tijdens Een Kookworkshop In Lima Oesters

Kookworkshop in Lima

Ontdek tijdens een kookworkshop in Lima de betoverende keuken van Peru! Vaak is het niet…

Lees verder
Glamping In De Andes Van Peru Met Peru Ecocamp

Glamping in de Andes van Peru

Op zoek naar een bijzondere reiservaring? Kies dan voor het unieke concept van Peru Ecocamp…

Lees verder
Peru Aria Amazon Riviercruise

Riviercruise in de Amazone

Op avontuur in de Amazone? Maak in noord Peru een riviercruise in de Amazone met…

Lees verder
Back To Top