skip to Main Content

Met het gezin op vakantie: familiereis in Mexico

Cultuur snuiven en genieten van de stranden en natuur in Mexico, dat doet u samen met uw gezin tijdens deze familiereis in Mexico. Verken de metropool van Mexico-Stad en maak kennis met de Mexicaanse cultuur in het kleurrijke Puebla. Wegdromen bij parelwitte stranden en idyllische eilanden doet u op het schiereiland Baja California. Ga kajakken tussen de zeeleeuwen en schildpadden, snorkelen met de walvishaaien en maak een boottrip waarbij u walvissen spot én zelfs kunt aanraken! Deze afwisselende 18-daagse familiereis in Mexico biedt voor ieder wat wils.

Bent u geïnspireerd geraakt? Bel of mail ons en wij ontwerpen voor u een familiereis Mexico op maat.

Hoogtepunten van deze 18-daagse familiereis Mexico

Ontdek het artistieke Mexico-Stad

Bij aankomst in Mexico-Stad wordt u verwelkomd door uw privé chauffeur en naar uw accommodatie gebracht. U verblijft in Hotel Historico Central nabij het Palacio de Bellas Artes en de Zocaló. De volgende dag verkent u de wijk Coyoácan! Een artistieke wijk met kunstgalerijen en het museum van Frida Kahlo en Diego Rivera. Een bijzondere kennismaking met het artistieke Mexico.

Verken het kleurrijke Puebla

Vanuit Mexico-Stad heeft u een privé transfer naar Puebla. De komende dagen verblijft u in het kleinschalige boetiek hotel Casa Reyna, gelegen in het historisch centrum en op loopafstand van lokale markten, winkels, cafés en restaurants. U verkent het kleurrijke Puebla met een Engelssprekende gids en proeft de Mexicaanse keuken tijdens een kookworkshop. Bewonder de talavera fabriek en leer hoe de azulejos, waar Puebla bekend om staat, worden gemaakt.

Wildlife op Espiritú Santo en snorkelen met walvishaaien

U reist van Puebla per privé transfer naar Mexico-Stad en vliegt vervolgens naar het schiereiland Baja California, naar de stad La Paz. De komende dagen verblijft u in het Hotel Posada de las Flores, gelegen aan de boulevard. Hiervandaan maakt u een boottocht naar Espiritú Santo waar u kolonies zeeleeuwen treft. Ook is het mogelijk om te gaan snorkelen met walvishaaien of naar de uitgestrekte bounty stranden te gaan zoals Playa Balandra.

Kajakken tussen de zeeleeuwen en schildpadden

Per huurauto reist u in 4 uur van La Paz naar het plaatsje Loreto. Ook hier verblijft u in het Hotel Posada de las Flores. Het charmante stadje ligt aan de Zee van Cortes en het is de perfecte uitvalbasis om een bezoek te brengen aan het Nationaal Park Bahía Loreto. Dit is een fantastische plek om te snorkelen, duiken of kajakken tussen de zeeleeuwen, dolfijnen, schildpadden, manta’s en nog veel meer bijzondere zeedieren.

Walvissen spotten in Magdalena Baai

Na een bezoek aan Loreto reist u door naar Puerto San Carlos, gelegen aan de Magdalena Baai. Hier verblijft u in Hotel Villas Mar y Arena en maakt u een 3-uur durende privé tour om walvissen te spotten. U komt zelfs zo dichtbij dat u de walvissen kunt aanraken!

Relaxen en surfen in Todos Santos

Vanuit Puerto San Carlos rijdt u in 4 uur naar Todos Santos, een rustig stadje dat veel bezocht wordt door surfers en kunstenaars. Wilt u zelf creatief zijn? Volg dan één van de vele kunstworkshops: van schrijven tot aquarellen. De 2 populairste surfstranden zijn San Pedrito en Los Cerritos, hier kunt u ook een verfrissende duik in het water nemen. Ook hiervandaan is het mogelijk om walvissen vanaf de kust te spotten. Het Guaycura Boutique Hotel & Spa is de perfecte plek om uw familiereis Mexico te eindigen.

Mexico Stad Palacio De Bellas Artes
Prijsindicatie €

De familiereis in Mexico heeft een indicatieprijs vanaf € 1.995,- per persoon.

Inclusief: 3- en 4-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt, privé transfers, privé walvistour, autohuur voor 8 dagen op Baja California, binnenlandse vlucht in economy class, Engelssprekende gids bij de activiteiten, 24/7 bereikbaarheid van onze lokale partner, reisbescheidenpakket, GreenSeat CO2 compensatie, verplichte GGTO bijdrage.

Exclusief: intercontinentale vluchten, overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma, reis- en annuleringsverzekering, fooien en persoonlijke uitgaven.

Belangrijk: de reis word op maat samengesteld aan de hand van uw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen en beschikbaarheid. Op basis van uw wensen en uw budget ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Route plan

Dag & route

1: vlucht Amsterdam – Mexico-Stad
2: ontdek het artistieke Mexico-Stad
3: per privé transfer naar Puebla
4-5: verken het kleurrijke Puebla
6: vlucht van Mexico-Stad naar La Paz
7-9: wildlife en stranden in La Paz
10: selfdrive naar Loreto
11-12: kajakken, duiken, snorkelen in Loreto
13: selfdrive naar Puerto San Carlos
14: privé walvistour
15: selfdrive naar Todos Santos
16: relaxen & surfen in Todos Santos
17: vlucht van La Paz via Mexico Stad naar Amsterdam
18: aankomst in Amsterdam

Back To Top