skip to Main Content

Hotel Cartesiano

★★★★★

Hotel Cartesiano is een luxe hotel in Puebla en heeft in 2018 haar deuren geopend. Voorheen een tegelfabriek en herenhuis, tegenwoordig dé plek voor de reiziger die op zoek is naar ruimte, rust en comfort middenin de stad.

  • Waar? Hotel Cartesiano ligt in het historische centrum van Puebla in de artistieke wijk El Perian op loopafstand van de antieke markt in Los Sapos.
  • Voor wie? Dit luxe hotel in Puebla is perfect voor als u op zoek bent naar een comfortabel verblijf met bezienswaardigheden op loopafstand.
  • Waarom? Hotel Cartesiano heeft een goede ligging en beschikt daarnaast over luxe faciliteiten wat het tot een aangenaam verblijf maakt.

Hotel Cartesiano: van tegelfabriek tot luxe hotel in Puebla

Cartesiano heeft in totaal 78 kamers waarvan 40 standaard kamers in twee prachtige koloniale herenhuizen en 38 suites. Het hotel is een voormalig tegelfabriek en is prachtig gerestaureerd, u ziet de authentieke elementen van de fabriek nog terug. De 7 kamers van Casa Los Arcos, een prachtig koloniaal herenhuis uit de 17e eeuw, kijken uit op een traditionele en koloniale binnenplaats. Om toegang te krijgen tot de 31 kamers van Casa Dos Patios (16e eeuw), wandelt u door de prachtige bibliotheek, een unieke ruimte om te ontspannen en een boek te lezen. Het moderne gebouw domineert de grootste binnenplaats van hotel Cartesiano, een patio geïnspireerd op de middeleeuwse Arabische binnenplaatsen in Spanje en de prachtige kloosters waar nonnen in Puebla de gastronomie ontwikkelden.

Geniet van dit luxe hotel in Puebla

Hotel Cartesiano heeft een dakterras vanwaar u een fantastisch uitzicht heeft over de koloniale  stadsdelen. Geniet hier van uw ontbijt, een cocktail of het diner. Of neem een verfrissende duik in het zwembad na een intensieve dag in de stad. Het hotel heeft een restaurant waar executive chef Antonio Trillo u uitnodigt om plaats te nemen en u graag verrast met een Mexicaans-Poblano menu. Wilt u helemaal tot rust komen? Maak dan gebruik van de Spa faciliteiten en geniet van een massage of andere behandeling.

Persoonlijke noot

Wij hebben in maart 2018 hotel Cartesiano bezocht voor een inspectie. Wat ons direct opviel is de rust die het hotel uitstraalt. Er is gewerkt met zachte tinten in de kamers en binnen de hotelmuren heerst een oase van rust. Erg bijzonder omdat de locatie midden in het centrum van Puebla is. De service is uitstekend en van hoge kwaliteit. Kortom; een fijn luxe hotel in Puebla dat van alle gemakken en comfort is voorzien.

Uitzicht Van Het Dakterras Over Puebla
Patio Van Cartesiano Luxe Hotel In Puebla
Hotel Cartesiano Zwembad
Bibliotheek In Hotel Cartesiano
Badkamer Cartesiano Luxe Hotel In Puebla
Spa Van Hotel Cartesiano
Massagetafel In De Spa
Suite Met Bad Luxe Hotel In Puebla
Suite Met Kingsize Bed
Hotel Cartesiano Suite
Tweepersoonskamer Deluxe
Hotel Cartesiano In Puebla

Hotel Plaats

Back To Top