skip to Main Content

Hotel Historico Central

★★★★

In het hart van Mexico-Stad vind u het kleinschalige boutique hotel Historico Central. Het hotel is een koloniaal gebouw van meer dan 300 jaar oud. De locatie van het hotel is perfect, u wandelt in 5 minuten naar Palacio de Bellas Artes en de beroemde Zocaló.

  • Waar? Hotel Historico Central ligt in het centrum van Mexico-Stad.
  • Voor wie? Dit boutique hotel is perfect voor als u houdt van kleinschaligheid, rust maar toch op een centrale plek wilt verblijven.
  • Waarom? Het hotel straalt rust uit te midden van een metropool als Mexico-Stad. Na een intensieve dag is het heerlijk om bij te komen in de lounge area, een drankje te drinken op de patio of een hapje te eten in het restaurant.

Kamers in Hotel Historico Central

U heeft keuze uit 3 verschillende kamers: een standaardkamer, een kamer met terras of een deluxe kamer. De kamers zijn modern uitgerust met rustige kleuren en hebben een kingsize tweepersoonsbed. Daarnaast heeft elke kamer een bureau, gratis wifi, telefoon, een flatscreen-tv met kabelstations, koffiezetapparaat, föhn, kluisje en airconditioning. De kamer met terras heeft een prachtig uitzicht over de stad en de Bolívar-straat.

Café Central

Als extra service is er in dit kleinschalige boutique hotel een Café Central bij binnenkomst. Hier kunt u gedurende de hele dag kleine snacks, fruit, koffie, thee, frisdrank of een biertje bestellen. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Er is een mooie patio waar u kunt zitten, een restaurant waar het ontbijt en diner wordt geserveerd en op iedere verdieping is een loungehoek ingericht met fris water en fruit.

Persoonlijke noot

In maart 2020 hebben Sergio en ik een aantal nachten in hotel Historico Central verbleven. Wat ons vooral aansprak was de centrale locatie, de rust die het hotel uitstraalde, de persoonlijke service en het heerlijke ontbijt. Een combinatie van traditionele Mexicaanse gerechten met een Europese touch. Ook van het Café Central hebben we gebruik gemaakt op de momenten dat we terug kwamen van een activiteit en even in de lounge ruimte wilde ontspannen met een hapje en drankje. Heerlijk dat dit zo kan!

Patio Van Boutique Hotel Mexico Stad
Welkomstkaartje Hotel Historico Central
Restaurant Van Boutique Hotel Historico Central
Receptie Historico Central
Lounge Hoekjes Op Elke Verdieping In Het Boutique Hotel
Lounge Area In Boutique Hotel
Suite Historico Central
Deluxe Kamer Historico Central
Cafe Central In Boutique Hotel Mexico Stad
Mexico Stad Hotel Historico Central Toilet En Douche

Hotel Plaats

Back To Top