skip to Main Content

Luxe reis Galapagos 

 

Ga 5 dagen luxe eilandhoppen op de Galapagos en geniet van een comfortabel verblijf in het natuurparadijs. Ontdek tijdens het snorkelen de wonderen van de onderwaterwereld bij Kicker Rock nabij het eiland San Cristobal. Vlieg vanaf San Cristobal naar het eiland Isabela waar u de bijzondere plek Los Tuneles bezoekt.  Hier zwemt en snorkelt u in ondiep en helder water met zeepaardjes, roggen, haaien en andere tropische vissen. De tour sluit u af met een wandeling door de hooglanden van Santa Cruz waar u de reuzenschildpadden in hun natuurlijke habitat ziet. Ook een bezoek aan het Charles Darwin Research Station mag uiteraard niet ontbreken. 

Hoogtepunten van 5 dagen luxe reis Galapagos

Uw luxe reis Galapagos begint op San Cristobal

Vandaag vliegt u vanaf Quito of Guayaquil naar San Cristobal (ongeveer 2 uur vliegen). U wordt verwelkomd op de luchthaven van San Cristobal door uw Engelssprekende gids en naar uw accommodatie gebracht. Tip: neem een vlucht vroeg in de ochtend zodat u geniet van een lokale lunch. In de middag bezoekt u het Interpretatiecentrum van San Cristobal waar u meer te weten komt over de eilanden, de evolutie van hun soort, fauna, migratie en hoe de mensen hier zijn gaan wonen. Vervolgens is het ontspannen op het strand van Playa Mann. U bent niet de enige die hier komt voor ontspanning, vaak krijgt u gezelschap van de zeeleeuwen! U overnacht in Golden Bay Hotel & Spa.

Snorkelen bij Kicker Rock

Na het ontbijt gaat u per boot naar de beroemde Kicker Rock om te snorkelen. Dit is een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van de Galapagos-eilanden. De Kicker Rock bestaat uit twee vulkanische rotsen van 140 meter hoog gelegen langs de kust van het eiland San Cristobal. Vanuit het zuiden gezien lijken de rotsen op een slapende leeuw, vandaar de Spaanse naam León Dormido (slapende leeuw). Dit prachtige kleine eiland is de favoriete plek voor een hele reeks zeevogels. De natuurlijke erosie heeft een kanaal tussen de rotsen gecreëerd dat de ideale habitat is voor vele zeedieren. Tijdens het snorkelen heeft u kans om witpunt haaien, Galapagos-haaien, hamerhaaien, zeeschildpadden, zeeleeuwen en roggen te bewonderen!

Snorkelen bij Los Tuneles en Concha Perla

Vroeg in de ochtend gaat u met een vlucht van 30 tot 40 minuten naar het eiland Isabela. Daarna maakt u een boottocht van Puerto Villamil naar Los Tuneles. De unieke lava formaties en het rustige water maken Los Tuneles de beste plaats om te snorkelen op het eiland Isabela. U ziet een ​​breed scala aan zeevogels, zeedieren, pinguïns en de altijd speelse zeeleeuwen. Op eigen gelegenheid kunt u ook nog gaan snorkelen bij Concha Perla. U overnacht in Hotel Casa de Marita.

Reuzenschildpadden in de Hooglanden van Santa Cruz

Om 6.00 uur neemt u de openbare speedboot naar het eiland Santa Cruz. Bij aankomst geniet u van een heerlijk ontbijt. Vervolgens gaat u samen met uw Engelssprekende gids naar de hooglanden van Santa Cruz waar u een ranch met reuzenschildpadden in hun natuurlijke habitat bezoekt. Ook bezoekt u de Twin Craters. De kraters bevinden zich tegenover elkaar en zijn ontstaan ​​door lavastromen. In de middag bezoekt u het beroemde Charles Darwin Research Station. Geniet van een luxe verblijf in het Galapagos Habitat Hotel.

Einde van uw luxe reis in de Galapagos

Tijd om afscheid te nemen van het pareltje in de Stille Oceaan. U geniet nog van een ontbijt en daarna word u naar Baltra gebracht om terug te vliegen naar Quito of Guayaquil. 

Luxe Hotel Galapagos Golden Bay Hotel En Spa
Prijsindicatie €

De 5-daagse luxe reis Galapagos heeft een indicatieprijs vanaf €2.495,- per persoon.

Inclusief: 4-sterren accommodaties op basis van logies en ontbijt, maaltijden als lunch en diner, transport en activiteiten zoals omschreven in het programma.

Exclusief: de retourvlucht van Quito/Guayaquil naar San Cristobal, entreegelden voor het Nationaal Park Galapagos USD 100 per persoon, migratiekaart USD 20 per persoon, havengeld Isabela USD 10 per persoon, wetsuits USD 5 per persoon per dag (aan te raden tussen mei – november).

De programma’s van Galapagos eilandhoppen worden uitgevoerd in een internationaal gezelschap. Dit betekent dat u iedere dag een andere gids heeft en een andere coördinator op elk eiland. Het is een mix van groepsdagtochten en individuele privédagtochten. U bent elke dag met verschillende gasten tijdens de groepsdagtochten.

Route plan

Dag & Route
1: Quito/Guayaquil – San Cristobal: Interpretatie Centre en Playa Mann
2: San Cristobal: Kicker Rock
3: San Cristobal – Isabela: Los Tuneles
4: San Cristobal – Santa Cruz: Hooglanden en Charles Darwin Station
5: Santa Cruz – Guayaquil

Back To Top