skip to Main Content

Luxe Cruise Petrel

★★★★★

Met de luxe cruise Petrel geniet u in stijl van de Galapagoseilanden. Het is één van de beste manieren om de Galapagoseilanden te zien; comfortabel reizend langs de verschillende eilanden terwijl u het bijzondere dierenleven van de Galapagoseilanden bewondert.

Persoonlijke noot: in maart 2019 hebben wij een 4-daagse cruise met de Petrel gemaakt. Bekijk hier onze ervaring , lees onze reisblog over de Petrel en neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

De catamaran Petrel

De luxe cruise Petrel is één van de nieuwste catamarans in de vloot van luxe cruises (2015) en biedt u stabiliteit op zee. De catamaran is uitgerust met ruime hutten, een comfortabele lounge en een jacuzzi. Op het main deck zijn er 2 tweepersoons-hutten met privé balkon en 2 ruime suites met een privé balkon. Hier bevindt zich ook het restaurant en de lounge. Op het upper deck zijn er 4 tweepersoons-hutten met privé balkon en 1 eenpersoons-hut zonder balkon. Op het zonnedek geniet u van de jacuzzi of van een drankje aan de bar. Er zijn ligstoelen aanwezig voor het uitrusten tussen de activiteiten door. De crew bestaat uit de kapitein, een gecertificeerde Engelssprekende gids, cruise manager en 8 bemanningsleden. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van kajaks en van de snorkeluitrusting en wetsuits. 

De vaarroutes van de Petrel

De luxe cruise Petrel heeft 5 vaarroutes:

De 8-daagse vaarroute A vertrekt vanaf Baltra naar North Seymour. Vervolgens vaart u een route langs Isabela, Fernandina, Santa Cruz, South Plaza, Santa Fe en eindigt u in San Cristobal. 

De 8-daagse vaarroute B brengt u vanaf San Cristobal naar de eilanden Española, Floreana, Santa Cruz, Santiago, Bartolomé, Genovesa en uiteindelijk naar Santa Cruz. 

De 6-daagse vaarroute A is een verkorte versie van de 8-daagse route A. U vaart de route vanaf Baltra, North Seymour, Isabela en Fernandina. U eindigt deze cruise in Santa Cruz. 

De 6-daagse vaarroute B is een verkorte versie van de 8-daagse route B. U vaart de route vanaf San Cristobal, Española, Floreana en Santa Cruz. 

De 5-daagse vaarroute brengt u naar de noordelijke eilanden. U vertrekt vanaf Santa Cruz en bezoekt de eilanden Santiago, Bartolomé en Genovesa. De cruise eindigt u in Santa Cruz. 

De 4-daagse vaarroute brengt u naar de zuidelijke eilanden. U vertrekt vanaf San Cristobal en vaart langs Española, Floreana en Santa Cruz. 

Kleinschalige Galapagos Cruises Petrel
Luxe Cruise Petrel Jacuzzi
Zonnedek Luxe Cruise Petrel
Lounge Ruimte Galapagoscruise
Suite Petrel
Single Cabin Petrel
Suite Cabin Galapagoscruise
Galapagos Petrel Luxe Cruise Balkon
Deluxe Cabin
Twin Cabin
Petrel Deck Plan Upper Deck
Petrel Deck Plan Sun Deck
Petrel Deck Plan
Galapagos Archipel Vaarroutes
Back To Top