skip to Main Content

Luxe Cruise Petrel

★★★★★

Met de luxe Galapagoscruise Petrel geniet u in stijl van de Galapagoseilanden. Het is één van de beste manieren om de Galapagoseilanden te zien; comfortabel reizend langs de verschillende eilanden terwijl u het intrigerende dierenleven van de Galapagoseilanden bewondert.

De catamaran

De Petrel is één van de nieuwste catamarans in de vloot van luxe cruises (2015) en bied u stabiliteit op zee. De catamaran is uitgerust met ruime hutten, een comfortabele lounge en een jacuzzi. Op het maindeck zijn er 2 tweepersoons-hutten met eigen balkon en 2 ruime suites met een eigen balkon. Hier bevindt zich ook het restaurant en de lounge. Op het upperdeck zijn er 4 tweepersoons-hutten met balkon en 1 eenpersoons-hut zonder balkon. Op het zonnedek geniet u van de jacuzzi of van een drankje aan de bar. Er zijn ligstoelen aanwezig voor het uitrusten tussen de activiteiten door. De crew bestaat uit de kapitein, een gecertificeerde Engelssprekende gids, cruise manager en 8 bemanningsleden. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van kajaks en van de snorkeluitrusting en wetsuits. 

De vaarroutes 

De Petrel heeft 5 vaarroutes:

De 8-daagse vaarroute A vertrekt vanaf Baltra naar North Seymour. Vervolgens vaart u een route langs Isabela, Fernandina, Santa Cruz, South Plaza, Santa Fe en eindigt u in San Cristobal. 

De 8-daagse vaarroute B brengt u vanaf San Cristobal naar de eilanden Española, Floreana, Santa Cruz, Santiago, Bartolomé, Genovesa en uiteindelijk naar Santa Cruz. 

De 6-daagse vaarroute A is een verkorte versie van de 8-daagse route A. U vaart de route vanaf Baltra, North Seymour, Isabela en Fernandina. U eindigt deze cruise in Santa Cruz. 

De 6-daagse vaarroute B is een verkorte versie van de 8-daagse route B. U vaart de route vanaf San Cristobal, Española, Floreana en Santa Cruz. 

De 5-daagse vaarroute brengt u naar de noordelijke eilanden. U vertrekt vanaf Santa Cruz en bezoekt de eilanden Santiago, Bartolomé en Genovesa. De cruise eindigt u in Santa Cruz. 

De 4-daagse vaarroute brengt u naar de zuidelijke eilanden. U vertrekt vanaf San Cristobal en vaart langs Española, Floreana en Santa Cruz. 

Back To Top