skip to Main Content

Luxe Cruise Ocean Spray

★★★★★

De luxe Galapagoscruise Ocean Spray heeft ruimte hutten en is van alle gemakken voorzien. Het ontbreekt u aan niets tijdens deze kleinschalige luxe cruise.

De catamaran

De catamaran Ocean Spray heeft een elegant ontwerp en laat u op een comfortabele manier de Galapagoseilanden te ontdekken. De ruime hutten hebben een eigen balkon, er is een groot zonneterras en een jacuzzi. Op het maindeck zijn 4 tweepersoons-hutten met privé balkon, het restaurant en een bar. Aan de voorkant op het maindeck is een lounge ruimte. Op het upperdeck zijn 4 tweepersoons-hutten met privé balkon en 1 eenpersoons-hut met privé  balkon. Ook is er op het upperdeck een bar aanwezig. Geniet op het zonnedek van de ligstoelen en de jacuzzi om heerlijk te ontspannen. De crew bestaat uit de kapitein, een gecertificeerde Engelssprekende gids, cruise manager en 8 bemanningsleden. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van kajaks en van de snorkeluitrusting en wetsuits. 

De vaarroutes 

De Ocean Spray heeft 7 vaarroutes:

De 8-daagse vaarroute A vertrekt vanaf Baltra naar Sombrero Chino. Vervolgens vaart u een route langs Isabela, Fernandina, Santa Cruz, South Plaza, Santa Fe, Española en eindigt u in San Cristobal. 

De 8-daagse vaarroute B brengt u vanaf San Cristobal naar de eilanden Floreana, Santa Cruz, Bartolomé, Genovesa, Santiago, North Seymour en uiteindelijk naar Santa Cruz. 

De 6-daagse vaarroute A is een verkorte versie van de 8-daagse route A. U vaart de route vanaf Baltra, Sombrero Chino, Isabela en Fernandina. U eindigt deze cruise in Santa Cruz. 

De 6-daagse vaarroute B begint in Baltra en Santa Fe. Vervolgens vaart u naar Española, San Cristobal en Floreana naar Santa Cruz. 

De 5-daagse vaarroute brengt u naar de noordelijke eilanden. U vertrekt vanaf Baltra en Bartolomé. U vaart naar Genovesa, Santiago, North Seymour en Santa Cruz. De cruise eindigt u in Mosquera. 

De 4-daagse vaarroute brengt u naar de zuidelijke eilanden. U vertrekt vanaf San Cristobal en vaart langs Floreana en Santa Cruz. 

De 15-daagse vaarroute is een combinatie van de 8-daagse vaarroute A en B. Een ultieme ervaring waarbij u alle mooie plekjes van de eilanden leert kennen. 

Back To Top