skip to Main Content

Luxe Cruise Ocean Spray

★★★★★

De luxe cruise Ocean Spray heeft ruimte hutten en is van alle gemakken voorzien. Het ontbreekt u aan niets tijdens deze kleinschalige Galapagos cruise. Geniet van een enorm zonnedek, een jacuzzi en uw hut met privé balkon. Tijdens de activiteiten zijn er kajaks beschikbaar voor gebruik. Vaarroutes op de Ocean Spray variëren van een 4-daagse kennismaking met de Galapagos tot een megacruise van 15 dagen, waarbij u de Galapagos van begin tot eind verkent.

De catamaran Ocean Spray

De luxe cruise Ocean Spray heeft een elegant ontwerp en laat u op een comfortabele manier de Galapagoseilanden ontdekken. De ruime hutten hebben een privé balkon, er is een groot zonneterras en een jacuzzi. Op het main deck zijn 4 tweepersoons-hutten met privé balkon, het restaurant en een bar. Aan de voorkant op het main deck is een lounge ruimte. Op het upper deck zijn 4 tweepersoons-hutten met privé balkon en 1 eenpersoons-hut met privé balkon. Ook is er op het upper deck een bar aanwezig. Geniet op het zonnedek van de ligstoelen en de jacuzzi om heerlijk te ontspannen. De crew bestaat uit de kapitein, een gecertificeerde Engelssprekende gids, cruise manager en 8 bemanningsleden. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van kajaks en van de snorkeluitrusting en wetsuits. 

De vaarroutes van Ocean Spray

De luxe cruise Ocean Spray heeft 7 vaarroutes:

De 8-daagse vaarroute A vertrekt vanaf Baltra naar Sombrero Chino. Vervolgens vaart u een route langs Isabela, Fernandina, Santa Cruz, South Plaza, Santa Fe, Española en eindigt u in San Cristobal. 

De 8-daagse vaarroute B brengt u vanaf San Cristobal naar de eilanden Floreana, Santa Cruz, Bartolomé, Genovesa, Santiago, North Seymour en uiteindelijk naar Santa Cruz. 

De 6-daagse vaarroute A is een verkorte versie van de 8-daagse route A. U vaart de route vanaf Baltra, Sombrero Chino, Isabela en Fernandina. U eindigt deze cruise in Santa Cruz. 

De 6-daagse vaarroute B begint in Baltra en Santa Fe. Vervolgens vaart u naar Española, San Cristobal en Floreana naar Santa Cruz. 

De 5-daagse vaarroute brengt u naar de noordelijke eilanden. U vertrekt vanaf Baltra en Bartolomé. U vaart naar Genovesa, Santiago, North Seymour en Santa Cruz. De cruise eindigt u in Mosquera. 

De 4-daagse vaarroute brengt u naar de zuidelijke eilanden. U vertrekt vanaf San Cristobal en vaart langs Floreana en Santa Cruz. 

De 15-daagse vaarroute is een combinatie van de 8-daagse vaarroute A en B. Een ultieme ervaring waarbij u alle mooie plekjes van de eilanden leert kennen. 

Luxe Cruise Ocean Spray
Galapagos Cruise Ocean Spray
Privé Balkon Ocean Spray
Lounge Ruimte Galapagos Cruise
Galapagos Cruise Dek
Zonnedek Galapagos Cruise
Twin Cabin Ocean Spray
Badkamer Ocean Spray
Luxe Cruise Ocean Spray Upper Deck
Luxe Cruise Ocean Spray Main Deck
Luxe Cruise Ocean Spray Sun Deck
Back To Top