skip to Main Content

Luxe Cruise Camila

★★★★★

De allernieuwste aanwinst in de Haugan-vloot is de luxe Galapagoscruise Camila! De catamaran vaart sinds mei 2018 langs de Galapagoseilanden. Een luxe manier om de magische Galapagoseilanden te leren kennen.

De catamaran

De Camila heeft een modern ontwerp, vaart snel en is stabiel op zee. De catamaran is uitgerust met ruime hutten met privé balkon, een comfortabele lounge, zonneterras en een jacuzzi. Op het maindeck zijn er 4 tweepersoons-hutten en op het upperdeck zijn er 4 tweepersoons-hutten. De crew bestaat uit de kapitein, een gecertificeerde Engelssprekende gids, cruise manager en 9 bemanningsleden. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van kajaks en van de snorkeluitrusting en wetsuits. Op de Camila word de nadruk gelegd op de opmerkelijke natuurlijke geschiedenis van de Galapagoseilanden en hebben de gidsen een uitstekende biologische én ecologische kennis.

De vaarroutes 

De Camila heeft 5 vaarroutes:

De 8-daagse vaarroute A brengt u langs de westelijke eilanden. U vertrekt vanaf Santa Cruz en maakt een route langs de eilanden Santiago, Sullivan Bay, Isabela, Fernandina, Santa Fe, South Plazas, Floreana en eindigt op San Cristobal.

De 8-daagse vaarroute B vertrekt vanaf San Cristobal en maakt een route langs de eilanden Española, Santa Cruz, Bartolome, Rabida, Santiago, Genovesa, Mosquera en Santa Cruz om te eindigen op North Seymour.

De 5-daagse vaarroute brengt u naar Santa Cruz, Bartolomé, Rabida, Santiago, Genovesa, Mosquera, Santa Cruz en North Seymour.

De 4-daagse vaarroute brengt u naar de zuidelijke eilanden. U vertrekt vanaf San Cristobal en vaart langs Española en Santa Cruz.

De 15-daagse vaarroute is een combinatie van vaarroute A en B waarbij u vrijwel alle eilanden bezoekt en zo een compleet beeld krijgt van de Galapagos eilanden.

Back To Top