skip to Main Content

First Class Cruise Seaman Journey

★★★★

De First Class Cruise Seaman Journey is een eersteklas catamaran die sinds januari 2008 langs de Galapagos eilanden begon te zeilen. Een boutique yacht catamaran met comfort, ruimte, stijl en stabiliteit. De Seaman Journey vaart 4 verschillende routes en brengt u naar de eilanden met de reuzenschildpadden, pinguïns, land- en zee-leguanen, fregatvogels, blauwvoetgenten en nog veel meer bijzondere dieren. Tijdens de cruise geniet u van de faciliteiten en comfort aan boord evenals de privacy.

Noot: In 2019 is deze catamaran gerenoveerd en er gelden daarom speciale aanbiedingen. Neem contact met ons op voor de specials!

De catamaran Seaman Journey

De First Class Cruise Seaman Journey heeft in totaal 8 hutten voor in totaal 16 passagiers. Er zijn 6 twin cabins op het main deck met een privé badkamer en airconditioning. De panoramische ramen geef u een fantastisch uitzicht op de oceaan en de eilanden. Op het upper deck zijn er 2 suites met queen bedden, een privé badkamer en airconditioning. Deze suites kunnen ook gebruikt worden voor families door een extra bed in de suite toe te voegen. Het restaurant en de salon vindt u op het main deck en hier geniet u van culinaire hoogstandjes van de chef-kok. Op het zonnedek kunt u gebruik maken van de ligstoelen om heerlijk te relaxen, in de zon of in de schaduw. De crew bestaat uit 9 personen waarvan een kapitein, een gecertificeerde Engelssprekende gids en de overige crewleden. Tijdens de cruise kunt u gebruik maken van snorkelmateriaal en kajaks.

De vaarroutes van Seaman Journey

De First Class Cruise Seaman Journey heeft 4 vaarroutes:

De 4-daagse vaarroute A vertrekt vanaf North Seymour en vaart langs Genovesa, Plazas, Santa Fe en San Cristobal. 

De 5-daagse vaarroute B brengt u vanaf San Cristobal naar Española, Floreana en Santa Cruz. 

De 8-daagse vaarroute C vertrekt vanaf Santa Cruz. Vervolgens vaart u langs Fernandina, Isabela, Santiago en Rabida. De cruise eindigt bij Bachas en Baltra.  

De 8-daagse vaarroute C1 start vanaf North Seymour en vaart langs de eilanden Genovesa, South Plazas, Santa Fe, San Cristobal, Española, Floreana en uiteindelijk Santa Cruz. 

First Class Cruise Seaman Journey
Tweepersoons Cabin Galapagoscruise
Badkamer Seaman Journey
Twin Hut Galapagoscruise
Zonnedek Seaman Journey
Ligstoelen Op Het Zonnedek Seaman Journey
Restaurant Seaman Journey
Culinair Eten Tijdens De Galapagos Cruise
Buiten Restaurant
Heerlijk Eten Tijdens De Galapagos Cruise
Cocktail Uurtje Galapagos
Back To Top