skip to Main Content

First Class Cruise Seaman Journey

★★★★

Reis in stijl langs de Galapagoseilanden met de Seaman Journey. Dit is een first class catamaran die comfort, ruimte, stijl en stabiliteit biedt. De Seaman Journey brengt u met verschillende routes langs de Galapagoseilanden waarbij u de reuzenschildpadden, pinguïns, land- en zee-leguanen, fregatvogels en blauwvoet jan van genten spot. Tijdens de cruise geniet u van de faciliteiten en comfort aan boord evenals de privacy.

De catamaran

Er zijn in totaal 8 hutten waarvan 2 suites. De hutten zijn uitgerust met een eigen badkamer en airconditioning. Er is een restaurant, lounge en zonnedek. De crew bestaat uit 9 personen waarvan een kapitein, een gecertificeerde Engelssprekende gids en de overige crewleden. Tijdens de cruise kunt u gebruik maken van snorkelmateriaal en kajaks.

De vaarroutes 

De Seaman Journey heeeft 4 vaarroutes:

De 4-daagse vaarroute A vertrekt vanaf North Seymour en vaart langs Genovesa, Plazas, Santa Fe en San Cristobal. 

De 5-daagse vaarroute B brengt u vanaf San Cristobal naar Española, Floreana en Santa Cruz. 

De 8-daagse vaarroute C vertrekt vanaf Santa Cruz. Vervolgens vaart u langs Fernandina, Isabela, Santiago en Rabida. De cruise eindigt bij Bachas en Baltra.  

De 8-daagse vaarroute C1 start vanaf North Seymour en vaart langs de eilanden Genovesa, South Plazas, Santa Fe, San Cristobal, Española, Floreana en uiteindelijk Santa Cruz. 

Back To Top