skip to Main Content

First Class Cruise Eric en Letty

★★★★

Reis duurzaam en maak een Galapagoscruise met de first class Eric en Letty. U draagt bij aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap en ervaart een inspirerende natuurbelevenis! Wandel over de paden van vulkanische formaties of op een afgelegen strand met honderden zeeleeuwen, snorkel met pinguïns en haaien of ga kajakken in een afgelegen baai. Eric en Letty behoren tot de vloot van Ecoventura. Zij zijn leider in het ecotoerisme en het eerste bedrijf dat de certificering van Smart Voyager verdiende. Ze compenseren de CO2 uitstoot en hebben energiebronnen geïnstalleerd om zonne-energie op te wekken. In 2017 werd een nieuw partnerschap gevormd met Ecoventura en de Charles Darwin Foundation om het Galapagos Biodiversity & Education for Sustainability Fund te creëren.

De catamaran 

De catamarans Eric en Letty bieden ruimte aan maximaal 20 gasten en hebben 10 tweepersoons hutten met een raam of patrijspoort. De hutten zijn voorzien van een eigen badkamer en airconditioning. De hutten zijn verdeeld over 3 dekken. Verder is er aan boord een restaurant, bar, lounge ruimte, een bibliotheek en een zonnedek. De crew bestaat uit 9 personen en 2 gecertificeerde Engelssprekende gidsen. Uw snorkeluitrusting is gedurende de cruise inbegrepen. 

De vaarroutes 

De Eric en Letty heeft 2 vaarroutes:

De 8-daagse vaarroute A start vanuit San Cristobal. Vervolgens vaart u via Español, Floreana, Santa Cruz, Bartolomé, South Plazas en North Seymour. De cruise eindigt in San Cristobal. 

De 8-daagse vaarroute B start vanuit San Cristobal en vaart langs Genovesa, Bachas, Fernandina, Isabela, Santiago en Santa Cruz. U eindigt de cruise in San Cristobal.

Back To Top