skip to Main Content

First Class Cruise Eric en Letty

★★★★

De First Class Cruise Eric en Letty zijn duurzame Galapagos cruises die bijdragen aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap en u een inspirerende natuurbelevenis bezorgen! Eric en Letty behoren tot de vloot van Ecoventura. Zij zijn leider in het ecotoerisme en het eerste bedrijf dat de certificering van Smart Voyager verdiende. Ze compenseren de CO2 uitstoot en hebben energiebronnen geïnstalleerd om zonne-energie op te wekken. In 2017 werd een nieuw partnerschap gevormd met Ecoventura en de Charles Darwin Foundation om het Galapagos Biodiversity & Education for Sustainability Fund te creëren.

De catamaran Eric en Letty

De First Class Cruise Eric en Letty bieden ruimte aan maximaal 20 passagiers en hebben 10 tweepersoons hutten met een raam of patrijspoort. De hutten zijn voorzien van een privé badkamer en airconditioning. De hutten zijn verdeeld over 3 dekken. Verder is er aan boord een restaurant, bar, lounge ruimte, een bibliotheek en een zonnedek. De crew bestaat uit 9 personen en 2 gecertificeerde Engelssprekende gidsen. Uw snorkeluitrusting is gedurende de cruise inbegrepen. 

De vaarroutes van Eric en Letty

De First Class Cruise Eric en Letty heeft 2 vaarroutes:

De 8-daagse vaarroute A start vanuit San Cristobal. Vervolgens vaart u via Español, Floreana, Santa Cruz, Bartolomé, South Plazas en North Seymour. De cruise eindigt in San Cristobal. 

De 8-daagse vaarroute B start vanuit San Cristobal en vaart langs Genovesa, Bachas, Fernandina, Isabela, Santiago en Santa Cruz. U eindigt de cruise in San Cristobal.

First Class Cruise Eric
Restaurant Eric Galapagos Cruise
Lounge Area Eric
Twin Cabin Eric
Driepersoonshut Galapagoscruise Eric
Tweepersoonshut Eric
Zonnedek First Class Cruise Eric
Zonnedek First Class Cruise Letty
Galapagos Cruise Eric En Letty
Badkamer Eric
Twin Hut Letty
Tweepersoons Hut Letty
Badkamer Letty
Restaurant Letty
Back To Top