skip to Main Content

In stijl genieten van Ecuador…

Voor iedereen die van verwennerij en luxe houd is dit dé perfecte luxe reis naar Ecuador. U ontdekt de bijzondere plekjes met een verblijf in de meest exclusieve en luxueuze accommodaties. Verblijf in een koloniale haciënda van de voormalig president van Ecuador, de luxe Maspi Lodge in het nevelwoud en het Napo Wildlife Center in de amazone. U sluit de reis af met een kleinschalige luxe cruise langs de Galapagoseilanden. Geniet in stijl van Ecuador en laat u verrassen! Geïnspireerd geraakt? Graag ga ik met u in gesprek over uw persoonlijke wensen om zo een luxe reis naar Ecuador voor u samen te stellen.

Hoogtepunten van deze 17-daagse luxe reis Ecuador

Koloniaal Quito

Quito, de hoofdstad van Ecuador, is gelegen op een hoogte van 2850 meter boven de zeespiegel. Onder begeleiding van een privé gids ontdekt u het historisch hart van deze koloniale stad. U bezoekt mooi versierde kerken en de kathedraal, het presidentiële paleis en de sfeervolle pleinen en markten. Als u tijd heeft is het zeker aan te raden om de Boheemse wijk Guapulo te bezoeken, hiervandaan heeft u een spectaculair uitzicht over de vallei. Tijdens uw verblijf in het luxueuze Casa Gangotena heeft u vanaf uw kamer een waanzinnig uitzicht over plaza San Francisco en geniet u van de heerlijke lokale keuken.

Mystiek Mindo

Het nevelwoud van Mindo ligt op slechts 2 uur rijden van Quito, maar u waant zich direct in een totaal andere wereld. Er heerst een aangenaam klimaat en een grote biodiversiteit; orchideeën en de verschillende soorten vogels en vlinders zijn favoriet bij bezoekers om te spotten! Ook vind u in het nevelwoud vele watervallen en prachtige routes om te wandelen. Geniet van een comfortabel verblijf in de Mashpi Lodge waarbij activiteiten en ontspanning perfect worden gecombineerd.

Hoogtepunten in de Andes

De provincie Imbabura staat bekend om zijn prachtige lagunes, de noordelijke Andes-toppen en de traditionale cultuur. Beklim de Imbabura vulkaan of de Cotacachi vulkaan en word getrakteerd op een droom uitzicht over de weidse omgeving en het plattelandsleven in Ecuador. Tijdens uw verblijf in Hacienda Zuleta maakt u kennis met de koloniale werkende boerderij die tot een voormalig president van Ecuador behoorde. Geniet van de biologische en lokale maaltijden, ga wandelen of paardrijden door de bergen en breng een bezoek aan het Condor rehabilitatieprogramma.

Flora en Fauna in de Amazone

In het amazone gebied van Ecuador ontdekt u een onwaarschijnlijk grote biodiversiteit. De reis op zich is al een ware beleving; per vliegtuig, gemotoriseerde kano en peddelend in een houten kano door kleine kreekjes komt u aan bij uw verblijf; het Napo Wildlife Center. Als enige accommodatie gelegen in het Yasuni National Park en een project voor het duurzaam toerisme. Hier heeft u grote kans om reuze-otters, rondspringende apen en vogels te spotten. Met een beetje geluk heeft u ook kans om een jaguar of tapir te zien.

Uniek dierenparadijs op de Galapagoseilanden

Wereldberoemd door de evolutietheorie van Charles Darwin, ontdekt u een van de meest bijzondere plekjes ter wereld; de Galapagoseilanden. Door een uniek ecosysteem kunt u dicht bij dieren komen zoals reuzenschildpadden, hamerhaaien, zeeleeuwen en leguanen. Vergeet ook de blauwvoet Jan van Genten niet of de aalscholvers. Tijdens een kleinschalige luxe cruise (maximaal zestien passagiers) ontdekt u via een vaste vaarroute een aantal bijzondere eilanden. U maakt wandelingen, snorkelexcursies en kunt ook gaan kajakken. Maaltijden en activiteiten zijn tijdens uw verblijf inclusief.

Prijsindicatie €

De luxe privé rondreis Ecuador heeft een indicatieprijs vanaf €7.595,- per persoon. In deze prijs is inbegrepen: 5-sterren accommodaties op basis van logies en ontbijt, maaltijden als lunch en diner, privé transport en activiteiten zoals omschreven in het programma. Uw reis word op maat samengesteld aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen en beschikbaarheid. Op basis van uw wensen en budget ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Route plan

 Dag & route
1: vlucht Amsterdam – Quito
2: ontdek koloniaal Quito
3-4: activiteiten in het nevelwoud
5-6: verblijf in luxueuze haciënda in de Andes
7: reis terug naar Quito
8-10: activiteiten in de Amazone
11: reis terug naar Quito
12-15: geniet van een luxe Galapagoscruise
16: vlucht van Galapagos naar Amsterdam
17: aankomst in Amsterdam

Back To Top