skip to Main Content

Termas de Papallacta

★★★★

Termas de Papallacta is omringd door het magische Andes landschap. In dit wellness hotel in Ecuador geniet u van de thermale warmwaterbaden en de spa behandelingen. Kom heerlijk tot rust tijdens uw rondreis door Ecuador.

  • Waar? Termas de Papallacta ligt op een uur rijden vanaf Quito.
  • Voor wie? Dit hotel is perfect voor degene die tot rust wil komen in een wellness hotel in Ecuador.
  • Waarom? Termas de Papallacta biedt een rustgevende omgeving met de luxe van een wellness resort.

Termas de Papallacta in de Andes

Papallacta is een klein dorpje in Ecuador gelegen op een hoogte van 3.250 meter in de Andes nabij de Cordillera Oriental. Het dorpje is vanaf de hoofdstad Quito in een uur te bereiken en de route leidt u langs kleine dorpen door de prachtige bergachtige omgeving.

Verblijf in een wellness hotel in Ecuador

Termas de Papallacta heeft 35 hotelkamers waaronder een standaard kamer en 3 kamers met jacuzzi. In een apart gedeelte van het wellness complex zijn 2 soorten familie bungalows, 7 luxe suites en 7 bungalows gelegen rond de exclusieve thermale warm waterbaden die alleen toegankelijk zijn voor gasten van dit gedeelte van het hotel. In de bar Chacana geniet u van een drankje en hapje voor de open haard. Het restaurant Sucus serveert een gevarieerd menu met voortreffelijke Ecuadoraanse gerechten met verse ingrediënten die in de biologische tuin worden geteeld en door de chef worden bereid.

Spa en zwembaden in Termas de Papallacta

In de Spa zijn thermale baden met verschillende soorten whirlpools, een zwembaden circuit met verschillende temperaturen waarbij u in elk zwembad diverse soorten massages ontvangt door waterstralen, hydro massages met water en hydro massages met luchtbellen. Ook is er de Thermal Club waar u geniet van verschillende gezondheid- en schoonheidsbehandelingen.

Groen detail

Termas de Papallacta werkt samen met het ministerie van water om de impact van klimaatverandering op organismen en het functioneren van het aquatische ecosysteem te onderzoeken.  

 

Zwembaden Bij Termas De Papallacta
Twin Kamer Termas De Papallacta In Ecuador
Tweepersoonskamer Termas De Papallacta In Ecuador
Thermale Baden Bij Het Wellness Hotel In Ecuador
Kom Tot Rust In Dit Wellness Hotel In Ecuador
Wellness Hotel In Ecuador
Sfeervolle Cabins Bij Termas De Papallacta

Hotel Plaats

Back To Top