skip to Main Content

Golden Bay Hotel & Spa

★★★★

Golden Bay Hotel & Spa op het eiland San Cristobal combineert luxe met duurzaamheid in de betoverende omgeving van de Galapagoseilanden.

  • Waar? Golden Bay Hotel & Spa is gelegen op het eiland San Cristobal aan de Playa de Oro.
  • Voor wie? Het hotel is uitermate geschikt als u een paar dagen op het eiland wilt ontspannen en genieten van comfort en luxe.
  • Waarom? Dit is de meest luxueuze accommodatie op San Cristobal met oog voor duurzaamheid.

Droomhotel op een droomlocatie

Dit droomhotel is gelegen op een bevoorrechte locatie aan de Playa de Oro (Golden Beach) op het eiland San Cristobal. Een droomlocatie direct aan zee, waar zeeleeuwen, blauwvoetgenten en andere bijzondere dieren van de Galapagoseilanden regelmatig worden gezien. Binnen 10 minuten bent u van de luchthaven in het centrum van het dorp Puerto Baquerizo Moreno.

Kamers en faciliteiten van Golden Bay Hotel & Spa

Het hotel heeft in totaal 21 kamers met verschillende kamer typen waaronder suites met uitzicht op de oceaan of met een balkon, deluxe kamers met uitzicht op de oceaan, een familiekamer voor 5 personen, een deluxe kamer met tuinzicht en standaard kamers met een balkon. De kamers hebben een moderne inrichting met een strak design. Qua faciliteiten biedt Golden Bay Hotel & Spa gratis wifi, een buitenzwembad, bar en het restaurant MUYU. Het restaurant serveert de beste biologische seizoensproducten van de boerderij, het bos en de zee. Geniet van de uitstekende maaltijden in deze tropische omgeving!

Activiteiten op San Cristobal

Op het eiland San Cristobal kunt u diverse activiteiten ondernemen zoals een bezoek aan het Interpretation Center of La Lobería. Bezoek de hooglanden waar u de reuzenschildpadden bewondert of maak een dagtour naar Leon Dormido waar u kennis maakt met de bijzondere onderwaterwereld door te snorkelen of te duiken. Meer tips over San Cristobal vindt u hier.

Groen detail

Golden Bay Hotel & Spa bevordert de duurzame ontwikkeling van toerisme door het respecteren van de omgeving, zowel de natuur als de cultuur. Ze houden zich strikt aan de milieueisen van de archipel en zijn volledig gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Luxe hotel Galapagos Golden Bay Hotel en Spa
Kamer met uitzicht op de oceaan
Suite Golden Bay Hotel
Bijzondere accommodatie Galapagos Golden Bay Hotel en Spa
Geniet vanaf uw privé terras van het uitzicht
Deluxe Room Golden Bay Hotel en Spa
Restaurant Golden Bay San Cristobal
Neem een verfrissende duik in het zwembad

Hotel Plaats

Back To Top