skip to Main Content

Riviercruise in de Amazone van Ecuador & glamping

Een riviercruise in de Amazone van Ecuador inclusief een nacht glamping: een uniek concept! Dit is een bijzondere ervaring als u houdt van de natuur en graag comfortabel reist met een vleugje avontuur. Kies voor een 4-, 5- of 8-daagse riviercruise met de Anakonda Amazon Cruises of met de Manatee Amazon Explorer. Bezoek afgelegen ecosystemen terwijl u geniet van het comfort, de voorzieningen en de service van een 5-sterren boutique hotel op de rivier.

Anakonda riviercruise in de Amazone van Ecuador

De Anakonda Amazon River Cruise is het enige luxe schip in de Amazone van Ecuador. Het schip werd gebouwd om de ervaring van de amazone tot een compleet en uniek avontuur te maken. De achttien suites beschikken over ruime zithoeken en kingsize bedden. Geniet van het uitzicht vanaf het observatiedeck, drink een cocktail in de lounge of ontspan in de jacuzzi. Voor de activiteiten of uw vervoer naar land zijn er 3 kano’s en 10 kajaks aanwezig.

Glamping in de Amazone van Ecuador

Glamping is dé trend op het gebied van kamperen en dat mag u uiteraard niet missen in een gebied als de Amazone van Ecuador. Anakonda Amazon Cruises biedt 4 verschillende speciaal geselecteerde campings waar u verblijft in ruime tenten die compleet zijn ingericht met comfortabele bedden en meubilair. Het ontbreekt u aan niets door de persoonlijke service van de crew. Geniet van gastronomische maaltijden, champagne en een warme douche na een wandeling door de Amazone. ’s Avonds vertellen de gidsen uit eigen ervaring over hun belevenissen in de Amazone.

Wakker worden in een tentje in de Amazone

Word vroeg wakker met de eerste zonnestralen en wonderlijke vogelgeluiden. De Amazone is in de vroege ochtend fris en verkwikkend. U gaat over verborgen rivieren kajakken en komt vervolgens terug voor een heerlijk ontbijt midden in de natuur. Hierna gaat u weer aan boord van de Anakonda Amazon Explorer.

U kunt glamping en de riviercruise in de Amazone van Ecuador uitstekend met elkaar combineren als u kiest voor een 5- of 8-daags verblijf. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Riviercruise In De Amazone Van Ecuador Met Anakonda

Ontdek meer activiteiten

Fietsen In Quito En Stop Bij Plaza Grande

Tijd voor actie! Ga fietsen in Quito

De hoofdstad van Ecuador is Quito en ligt op 2.850 meter hoogte. De stad wordt…

Lees Verder
Walvissen In Ecuador

Spot walvissen voor de kust van Puerto Lopez

Puerto Lopez in Ecuador is een klein plaatsje aan de kust op ongeveer 2 uur…

Lees Verder
Uitkijktoren Napo Wildlife Center Ecuador

Napo Cultural Center: cultuur & natuur in de Amazone

Wie aan de Amazone in Ecuador denkt, denkt aan natuur. Maar wist u dat u…

Lees Verder
Kolibrie Nevelwoud Ecuador

Groene oase: het nevelwoud in Ecuador

Op zoek naar een vogelparadijs? Bezoek dan het nevelwoud in Ecuador met talloze vogel- en…

Lees Verder
Back To Top