skip to Main Content

Paragliding Tungurahua
Paragliding Tungurahua

Verrassend Ecuador!

Ecuador is het land waar mijn liefde voor Latijns-Amerika is ontstaan en waar ik een aantal jaren heb gewoond. Vanuit mijn passie deel ik graag mijn insider tips zodat u Ecuador echt leert kennen. Vertel mij uw persoonlijke wensen en met veel plezier stel ik een kleinschalige privé rondreis door Ecuador samen waar u gelukkig van wordt!

Grenzend aan Colombia en Peru is Ecuador één van de kleinere landen van Zuid-Amerika. Tijdens een kleinschalige privé rondreis door Ecuador ziet u hoe verrassend en divers deze bestemming is. In een paar uur tijd waant u zichzelf in een compleet andere wereld; van nevelwoud tot amazone en van het Andes gebergte tot aan de kust. Als kers op de taart mag een bezoek aan de Galapagoseilanden niet ontbreken tijdens uw reis!

Reis van koloniale steden naar besneeuwde vulkaantoppen, spot kolibries en kleurrijke vogels in het nevelwoud en reuzenotters en apen in de amazone. Zwem tussen de zeeleeuwen, schildpadden, leguanen en haaien op de Galapagoseilanden. Of onderneem activiteiten zoals het mountainbiken van de vulkaan, raften op de Pastaza rivier, piranha vissen in de amazone en hike de Quilotoa loop in het Andesgebergte. Maak kennis met de hooglandindianen op de lokale markten in het Andes gebergte of de Huaorani indianen in de amazone. Ecuador is het land waar voor ieder wat wils is!

Back To Top