skip to Main Content
Paragliding Tungurahua
Paragliding Tungurahua
Vogels Spotten In Het Nevelwoud In Ecuador
Ecuador Mashpi Lodge Toekan
Unieke Lodge In De Amazone Van Ecuador
Ecuador Napo Wildlife Center Nachtaapjes
Ecuador Napo Wildlife Center Luiaard
Fietsen In Quito En Stop Bij Plaza San Francisco
Nicole En Sergio Op Het Balkon Van Casa Gangotena
Treinreis In Ecuador
Trekking In Ecuador Quilotoa Kratermeer
Walvissen In Ecuador
Galapagos Reuzenschildpad
Galapagos_Floreana_Blauwe_Zee
Galapagos_Espanola_Zeeleeuw

Reizen door Ecuador

Ecuador is het land waar mijn liefde voor Latijns-Amerika is ontstaan en waar ik een aantal jaren heb gewoond. Vanuit mijn passie voor dit land deel ik graag mijn insider tips zodat u het echte Ecuador leert kennen. Vertel mij uw reiswensen en met veel plezier stel ik een reis door Ecuador voor u samen!

Grenzend aan Colombia en Peru is Ecuador één van de kleinere landen van Zuid-Amerika. Tijdens een reis door Ecuador ziet u hoe verrassend en divers deze bestemming is. In een paar uur tijd waant u zichzelf in een compleet andere wereld; van nevelwoud tot amazone en van het Andesgebergte tot aan de kust. Als kers op de taart mag een bezoek aan de Galapagos eilanden niet ontbreken tijdens uw reis!

Reis van koloniale steden naar besneeuwde vulkaantoppen, spot kolibries en kleurrijke vogels in het nevelwoud en reuzenotters en apen in de amazone. Zwem tussen de zeeleeuwen, schildpadden, leguanen en haaien op de Galapagoseilanden. Of onderneem activiteiten zoals het mountainbiken van de vulkaan, raften op de Pastaza rivier, piranha vissen in de amazone en hike de Quilotoa loop in het Andesgebergte. Maak kennis met de hoogland indianen op de lokale markten in het Andes gebergte of de Huaorani indianen in de amazone. Ecuador is het land waar voor ieder wat wils is!

Back To Top