Ga naar hoofdinhoud

Luxe reis in Costa Rica

Reist u graag in stijl? Laat u inspireren door deze 14-daagse luxe reis in Costa Rica. U verblijft op bijzondere plekjes in exclusieve accommodaties. De luxueuze Aninga Lodge in Tortuguero waar u wildlife gaat spotten. Geniet van een uitzicht op de Arenal vulkaan bij Arenal Kioro Suites & Spa en waan u tussen de boomtoppen in de ecolodge Monteverde Lodge & Gardens. Sluit uw reis in stijl af bij Kura Design Villas aan het strand van Uvita. Geïnspireerd geraakt? Graag ga ik met u in gesprek over uw reiswensen om zo een luxe reis naar Costa Rica voor u op maat samen te stellen.

Hoogtepunten van deze 14-daagse luxe reis in Costa Rica

Wildlife spotten in Tortuguero

De luxe reis in Costa Rica begint met een overnachting in Gran Hotel Costa Rica. De volgende ochtend wordt u vroeg bij uw hotel opgehaald om per transfer en boot naar de Aninga Lodge in het nationaal Park Tortuguero te reizen. Tijdens uw 3-daags verblijf zijn de maaltijden en activiteiten inbegrepen. U maakt een boottour door de kanalen, brengt een bezoek aan het lokale dorp en wandelt door de weelderige bossen. Ervaar het jungle avontuur en spot tropische vogels, aapjes, schildpadden en de kleurrijke kikkers.

Beklim de Arenal vulkaan & relax in de hotsprings

U reist per privé transfer naar het dorpje la Fortuna, gelegen aan de voet van de Arenal vulkaan. De komende nachten verblijft u in het Arenal Kioro Suites & Spa en geniet u van het uitzicht op de Arenal vulkaan. Samen met uw Engelssprekende gids maakt u een hike naar de Arenal vulkaan en geniet u daarna van de warmwaterbaden bij Tabacon. Na de inspanning en ontspanning staat er op deze bijzondere locatie een heerlijk diner voor u klaar.

Bewonder nationaal park Tenorio & Rio Celeste

Met een privé gids gaat u op pad om het nationaal park Tenorio te bezoeken. Al wandelend door het nationaal park volgt u de Rio Celeste. Op het punt waar 2 rivieren samenkomen ontstaat er een magisch spektakel en verandert de rivier in een azuurblauwe kleur. Tijdens de wandeling geniet u van de watervallen, warmwaterbronnen en de bossen.

Tropische vogels in Monteverde

U steekt het meer Arenal over om verder te reizen naar het nevelwoud van Monteverde. Overnachten doet u bij Monteverde Lodge & Gardens. In dit vogelparadijs gaat u op pad met een lokale gids om de tropische vogels te spotten. Grote kans dat u in dit gebied de quetzal ziet. Ook bezoekt u het Monteverde Park en maakt u een wandeling over de hangbruggen tussen de boomtoppen van het nevelwoud.

Ontspannen aan het strand van Uvita

U eindigt deze luxe reis in Costa Rica bij Kura Design Villas aan het strand van Uvita. De komende dagen zijn ter vrije besteding en geniet u van de stranden en de faciliteiten van het Kura Resort. Zwemmen in de infinity pool, dineren met uitzicht op de oceaan of een ontspannende massage in de spa. Reist u in de periode juni t/m september? Dan heeft u kans om walvissen te spotten.

Aapje In Tortuguero Costa Rica
Prijsindicatie €

De luxe reis in Costa Rica heeft een indicatieprijs vanaf € 3.885,- per persoon.

Inclusief: 4- en 5-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt, privé transfers, privé activiteiten zoals benoemd in het programma, lunch en diner indien omschreven in het programma, Engelssprekende gids bij de activiteiten, 24/7 bereikbaarheid van onze lokale partner, reisbescheidenpakket, GreenSeat CO2 compensatie, verplichte GGTO bijdrage.

Exclusief: intercontinentale vluchten, overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma, reis- en annuleringsverzekering, fooien en persoonlijke uitgaven.

Belangrijk: de reis word op maat samengesteld aan de hand van uw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen en beschikbaarheid. Op basis van uw wensen en uw budget ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Route plan

 Dag & route

1: vlucht Amsterdam – San José
2: reis naar nationaal park Tortuguero
3: wildlife spotten in Tortuguero
4: reis naar La Fortuna
5: hike de vulkaan el Arenal en ontspan in de hotsprings
6: bewonder nationaal park Tenorio & Rio Celeste
7: reis naar het nevelwoud van Monteverde
8: vogels spotten in Monteverde
9: reis naar het strand van Uvita
10 – 11: ontspannen aan het strand van Uvita
12: reis terug naar San José
13: vlucht San José – Amsterdam
14: Aankomst in Amsterdam

Back To Top