skip to Main Content

Trogon Lodge in San Gerardo de Dota

★★★★

Ontdek het lied van de schitterende Quetzal, de sereniteit van het nevelwoud en de geluiden va de rivier Savegre bij de Trogon Lodge. Een bijzondere accommodatie in de natuur van San Gerardo de Dota met een gemoedelijke sfeer.

  • Waar? De Trogon lodge ligt op 2 uur rijden van San José op een hoogte van 2.133 meter boven zeeniveau.
  • Voor wie? De lodge is een goede keuze voor vogel- en natuurliefhebbers.
  • Waarom? Als u de quetzal wilt spotten is dit the place to be. De Trogon Lodge is een midden-klasse hotel en biedt de benodigde comfort die u zoekt.

Kamers van de Trogon Lodge

De Trogon lodge beschikt in totaal over 25 kamers verdeeld in 24 standaard kamers en 1 superior kamer. Sommige kamers liggen dichter bij het restaurant en de belangrijkste voorzieningen, en andere liggen hoger in het bos. De kamers beschikken over een queensize bed, verwarming op gas, privé badkamer en veranda met schommelstoelen. Er is geen wifi beschikbaar in de kamers, wel in de openbare ruimtes. De superior kamer is hoger gelegen en met trappen bereikbaar. Deze kamer heeft een privé balkon en een jacuzzi.

Faciliteiten bij de Trogon Lodge

Alle maaltijden worden aangeboden in restaurant “El Quetzal”, met een prachtig uitzicht op de forellenvijvers. Met het concept van boer tot bord kunt u de vers geteelde forel, verse groenten uit de hydrocultuurtuin, lokaal geproduceerd fruit en marmelades, evenals het zelfgebakken brood proeven. Het restaurant heeft ook een balkon waar u geniet van het uitzicht en waar vaak kolibries te zien zijn.
Wandel door de bloemrijke tuinen en geniet op de prieel in het midden van de omgeving. Ook is er een bar waar u muziek kunt luisteren uit de jukebox en geniet van een warme kop thee, lekkere cocktail of biertje.

Activiteiten in San Gerardo de Dota

Rondom de Trogon Lodge vindt u meerdere trails die u op eigen gelegenheid kan bewandelen. Activiteiten die u met een gids onderneemt zijn onder andere het vogel spotten, paardrijden, natuurwandelingen, een canopy-tour en een bezoek aan het bosreservaat Rio Macho.

Groen detail

Trogón lodge is bekroond met de BAE in 2013 tot en met 2015 in de categorie micro-stroomgebieden in het gebied van de Río Savegre. Trogón Lodge hanteert een strenge policy met betrekking tot duurzaam toerisme om zo het waardevolle bosreservaat te beschermen. Zo is bijvoorbeeld het gebruik van grondstoffen meer dan 50% biologisch en consumeren ze zo veel mogelijk lokale producten.

Kamer In De Trogon Lodge
Trogon Lodge Costa Rica Tuin
Uitzicht Op De Trogon Lodge In San Gerardo De Dota
Restaurant Van De Lodge
Sfeervol Restaurant In De Lodge
Bloemen In De Tuin

Hotel Plaats

Back To Top