skip to Main Content

Luxe boutique hotel Tango Mar

★★★★★

Heeft u altijd al gedroomd van een romantisch verblijf op een afgelegen strand? Dan is het luxe boutique hotel Tango Mar op de Nicoya Peninsula in Costa Rica the place to be! Een kuuroord met luxe kamers direct gelegen aan het strand. Het luxe boutique hotel heeft een gastronomisch restaurant, een bar aan zee, een golfbaan en yogastudio. Ideaal voor een heerlijke strandvakantie.

  • Waar? Het Tango Mar hotel ligt in een privé reservaat van 60 hectare aan het strand van Quisalez, op het schiereiland Nicoya in Guanacaste. Het ligt op ongeveer 3,5 uur rijden van Liberia en 5 rijden van San José.
  • Voor wie? Dit luxe boutique hotel is perfect voor een huwelijksreis, natuurliefhebbers en als u rust zoekt. Het hotel is ver weg van de bruisende sfeer van de disco’s en bars.
  • Waarom? Een luxe verblijf direct aan het strand omringd door een jungle met exotische vogels en dieren. De perfecte plek voor een strandverblijf in Costa Rica. 

Kamers & villa’s in Tango Mar

Het hotel biedt in totaal 36 kamers en 3 villa’s verdeeld in de categorieën: Beachfront & Beach Front Deluxe (18 kamers), Garden Room (1 kamer – toegang voor gehandicapten), Tiki Suite (5 kamers), Tropical Suite (12 kamers) , Robinson Crusoe Villa, Royal Villa en de presidentiële villa.

Faciliteiten in dit luxe boutique hotel

Het luxe boutique hotel Tango Mar biedt u toegang tot een ongerept gedeelte van de kustlijn van het schiereiland Nicoya met 2 privé stranden. Neem een verfrissende duik in één van de 4 zwembaden (één zwembad heeft uitzicht op zee en een jacuzzi) of wandel door de prachtige tuinen. Tot rust komen kan in de spa of tijdens een yoga les. Tango Mar heeft twee restaurants: El Cristobal (formeel) en El Pirata (casual). Geniet van een hapje en drankje aan de Tango Mar Bar aan zee.

Golfen bij Tango Mar

Bent u een golfliefhebber? De golfbaan met 9 holes ligt op een zacht glooiend terrein en op de kliffen boven de oceaan. Dit biedt u een geweldig uitzicht om golf te spelen in de tropische omgeving van Costa Rica.

Activiteiten in de omgeving

Tango Mar biedt rondleidingen waarmee u het beschermde schiereiland Nicoya ontdekt. Ga paardrijden langs het strand van Montezuma, maak een boottocht door de mangroven, ga snorkelen bij het nabijgelegen Tortuga-eiland of ga diepzeevissen en duiken. De natuurlijke fauna van het natuurreservaat Cabo Blanco en het Curu National Wildlife Refuge zijn in de buurt en deze kunt u onder begeleiding van een gecertificeerde gids bezoeken.

Groen detail

Tango Mar heeft het Tourism Sustainability Certificate (CST) van het Costa Ricaanse Instituut voor Toerisme (ICT) behaald. Deze prestatie bevestigt dat zij als toeristisch bedrijf zich richten op een excellente service, verantwoordelijkheid voor het milieu en sociale betrokkenheid. Een voorbeeld hiervan is het onderhoud van Playa Quizales waarvoor ze ook een Ecologische Blauwe Vlag-prijs hebben ontvangen.

Luxe Boutique Hotel In Tambor
Deluxe Kamer Tango Mar
Luxe Boutique Hotel Tango Mar
Romantisch Diner Aan Het Strand Tango Mar
Yoga Bij Tango Mar In Costa Rica
Zwembad En Zee Tango Mar In Costa Rica

Hotel Plaats

Back To Top