skip to Main Content

Aninga Lodge in Tortuguero

★★★★

Omgeven door een netwerk van kanalen in één van de meest exotische gebieden ter wereld met de rijkste flora en fauna, daar vindt u Aninga Lodge. Op slechts 5 minuten van het nationaal park Tortuguero en daarmee een fantastische plek voor de natuurliefhebber.

  • Waar? De Aninga Lodge ligt tegenover het dorp Tortuguero nabij het nationaal park. Tortuguero is een van de schatten van Costa Rica en staat bekend als de belangrijkste broedplaats van de groene zeeschildpad.
  • Voor wie? Deze bijzondere accommodatie is geschikt voor de natuurliefhebber die van comfort houdt. Zowel voor koppels, vrienden als gezinnen is dit een uitstekende lodge.
  • Waarom? Vanuit de Aninga Lodge maakt u diverse tours in het natuurgebied van Tortuguero en leert u over de rijke flora en fauna in dit gebied.

Bungalows & faciliteiten van de Aninga Lodge

De Aninga Lodge heeft 33 ruime bungalows met comfortabele bedden, een eigen badkamer, warm water en plafond ventilatoren.  Er is een prachtig zwembad, een uitstekend restaurant en een bar. Ook is er een mooie spa gelegen aan de oever van het hoofdkanaal. Terwijl u het adembenemende uitzicht bewondert geniet u van een ontspannende massage.

Activiteiten in Tortuguero

U heeft de keuze uit een 2-daags of 3-daags verblijf in de Aninga Lodge in Tortuguero. Tijdens uw verblijf zijn maaltijden en activiteiten inclusief. Er zijn tal van mogelijkheden om de magie van Tortuguero te ontdekken. Elke tour nodigt u uit om het regenwoud vanuit een ander perspectief te ontdekken; een boottour door de kanalen, een bezoek aan het gelijknamige dorp, wandelen over de  bospaden of zweven met een zip-line tussen de boomtoppen. U krijgt de kans om het echte jungle-avontuur te ervaren: spot amfibieën, reptielen, zoogdieren, tropische vogels en insecten in het ongerepte regenwoud.

Groen detail

Bij het ontwerpen van de Aninga Lodge was het prioriteit om het milieu te respecteren, daarom is 80% van het hotel 1,5 meter boven de grond gebouwd. Restaurant, bungalows en wandelpaden zijn gebouwd op palen, hiermee beschermen we de natuurlijke habitat van dieren en geniet u van het panoramische uitzicht op het tropisch regenwoud. Bovendien inspireerde deze vastbeslotenheid om het milieu te beschermen om een ​​waterzuiveringsinstallatie te creëren die verontreiniging van de wateren in het gebied voorkomt.

Kamer In De Ecolodge Tortuguero
Aninga Lodge In Tortuguero Costa Rica
Lunchen Aan De Rivier In Tortuguero
Tweepersoonskamer In De Aninga Lodge In Tortuguero
Kamer In De Aninga Lodge In Tortuguero Costa Rica
Zwembad Van De Aninga Lodge In Tortuguero
Zwembad En Terras In Tortuguero
Lounge Area In Tortuguero

Hotel Plaats

Back To Top