Ga naar hoofdinhoud
Groene Zeeschildpad Legt Eieren In Tortuguero Costa Rica
Groene Zeeschildpad Legt Eieren In Tortuguero Costa Rica
Costa Rica Nationaal Park Tortuguero Kajakken
Toekan In Uvita Costa Rica
Arenal Vulkaan In Costa Rica
Raften Op De Beste Rivier In Costa Rica, De Pacuare Rivier
Quetzal In San Gerardo De Dota Costa Rica
Paradijsvogel In San Gerardo De Dota Costa Rica
Zipline Meisje In Monteverde Costa Rica
Costa Rica Nationaal Park Corcovado
Costa Rica Nationaal Park Rincon De La Vieja
Surfparadijs Samara In Costa Rica
Walvis Spotten In Uvita

Reizen door Costa Rica

Pura Vida! Costa Rica is de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur, wildlife, ongerepte stranden, een tropisch klimaat, ecotoerisme en buitensport. Het land in Midden-Amerika is nauwelijks groter dan Nederland, het is veilig en het is makkelijk te bereizen met de auto of privé transfers. Reizen door Costa Rica betekent het ontdekken van een duurzame natuurbestemming want ruim driekwart van het land is beschermd gebied; u vindt er prachtige baaien, tropische bossen en imposante vulkanen.

Natuur daar draait het om in Costa Rica! Beklim de vulkanen, ga raften over de rivieren, zweef door de boomtoppen in het nevelwoud, wandel door de natuurparken, ontdek de bijzondere onderwaterwereld met dolfijnen, tropische vissen en walvissen, zie de schildpadden eieren leggen op het strand of ga surfen aan de Caribische of Pacifische kust. De culturele erfenis in Costa Rica valt tegen; er zijn geen culturele bezienswaardigheden zoals musea of imposante gebouwen die u gezien moet hebben. Maar daarom is er des te meer tijd voor de prachtige natuur die Costa Rica rijk is.

Benieuwd wat u allemaal beleefd tijdens het reizen door Costa Rica? Wij delen graag een aantal activiteiten, bijzondere accommodaties en inspiratiereizen met u. Graag ga ik met u in gesprek over uw reiswensen en stel ik een rondreis door Costa Rica op maat voor u samen.

Ons Advies

Beste reistijd

Het droge seizoen is van december t/m april.
Het regenseizoen is van mei t/m oktober.

Het klimaat

Tropisch

De taal

Spaans (ze spreken ook goed Engels)

Op onze reisblog

Post-corona reizen in Costa Rica

Back To Top