skip to Main Content

Beleef de natuur van Chili

In deze 18-daagse natuurreis Chili ontdekt u de vele natuurwonderen van dit bijzondere land. Reis naar de droogste woestijn ter wereld, de Atacama woestijn. Ga op safari in het EcoCamp in Patagonië en ontdek het mystieke Paaseiland. Deze natuurreis Chili is bedoeld voor de natuurliefhebber die in een kleine 3 weken verschillende natuurgebieden wil bezoeken. Geïnspireerd geraakt?  Graag ga ik met u in gesprek over uw reiswensen om zo een natuurreis Chili voor u samen te stellen.

Hoogtepunten van deze 18-daagse natuurreis Chili

Maan & sterren in de woestijn

De Atacama woestijn staat bekend om zijn astrologische waarnemingen dankzij de heldere hemel en de lage luchtvochtigheid. U verblijft in de Terrantai Lodge in San Pedro de Atacama, een kleurrijk dorp dat 2440 meter boven zeeniveau ligt. Maak een tour waarbij u de nachtelijke hemel observeert met de verschillende sterren en planeten terwijl u geniet van een heerlijke aperitief. Ook gaat u op avontuur naar de maanvallei en bewondert u de steen- en zandformaties. Bij zonsondergang ziet u hoe het langzaam verdwijnende licht een rode gloed brengt over dit uitgestrekte landschap.

Op safari in Patagonië

Na een bezoek aan de droogste woestijn ter wereld reist u naar het zuiden voor een unieke safari experience in Chileens Patagonië. Qua natuur is het een schril contrast en daardoor extra bijzonder om te zien binnen 1 bestemming. De komende dagen ervaart u een glamping avontuur bij EcoCamp in nationaal park Torres del Paine. Er is een gevarieerd aanbod van activiteiten waarbij u dieren in het wild observeert. Zo ontdekt u de unieke flora per fiets of maakt u een natuurwandeling. Er zijn ruim 26 soorten zoogdieren zoals guanaco’s, poema’s, Andes rendieren en meer dan 115 soorten vogels waaronder ook de condor.

Cultuur snuiven op Paaseiland

Na uw safari exprience in Patagonië reist u via Santiago naar Paaseiland. Een bezoek aan Paaseiland staat in het teken van geschiedenis en cultuur. Samen met uw privé gids ontdekt u de cultuur van Rapa Nui en bekijkt u de wereldberoemde Maoi beelden. Het eiland heeft naast cultuur ook bijzondere natuur te bieden; vulkanen worden afgewisseld met parelwitte stranden met wuivende palmbomen. Een ideale gelegenheid om activiteiten met ontspanning af te wisselen. U verblijft in het Hare boutique hotel.

Terrantai Lodge Andino Patio In De Avond
Prijsindicatie €

De natuurreis Chili heeft een indicatieprijs vanaf €4.995,- per persoon.

Inclusief: 4- en 5-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt, privé transfers, privé activiteiten zoals benoemd in het programma, lunch en diner indien omschreven in het programma, Engelssprekende gids bij de activiteiten, binnenlandse vluchten, 24/7 bereikbaarheid van onze lokale partner, reisbescheidenpakket, GreenSeat CO2 compensatie, verplichte GGTO bijdrage.

Exclusief: intercontinentale vluchten, overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma, reis- en annuleringsverzekering, fooien en persoonlijke uitgaven.

Belangrijk: de reis word op maat samengesteld aan de hand van uw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen en beschikbaarheid. Op basis van uw wensen en uw budget ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Route plan

Dag & route
1: vlucht Amsterdam – Santiago
2: aankomst Santiago en vrije dag
3: stadstour in Santiago
4: vlucht Santiago – Calama, verblijf in de Atacama woestijn
5 – 6: activiteiten in de Atacama woestijn
7: vlucht Calama via Santiago naar Punta Arenas
8: leer de historie van het zuidelijke continent kennen
9 – 11: op safari in Patagonië bij EcoCamp in Torres del Paine
12: vlucht Punta Arenas – Santiago
13: vlucht Santiago – Paaseiland
14 – 15: activiteiten op Paaseiland
16: vlucht Paaseiland – Santiago
17: vlucht Santiago naar Amsterdam
18: aankomst in Amsterdam

Back To Top