skip to Main Content

Tierra Patagonia Hotel & Spa

★★★★★

Tierra Patagonia ligt naast de steile bergen en het glinsterende Sarmiento-meer in het nationaal park Torres del Paine. Een luxe spa hotel omringd door een fantastische landschap en avontuurlijke activiteiten.

  • Waar? Tierra Patagonia ligt in zuid Chili in nationaal park Torres del Paine naast het Sarmiento-meer.
  • Voor wie? Dit luxe spa hotel is de perfecte uitvalbasis om Chileens Patagonië te leren kennen voor zowel koppels als families.
  • Waarom? Tierra Patagonia combineert avontuur met ontspanning op een feilloze manier.

Geniet van het landschap rondom Tierra Patagonia

De kamers van Tierra Patagonia zijn een ode aan de natuur. De ruimtes zijn ingericht met houten meubels en hebben grote panoramische ramen zodat u volop geniet van het omringende Patagonische landschap. In de kamers zijn details verwerkt van de cultuur en geschiedenis van Patagonië, waaronder tapijten van schapenvacht, zachte, handgemaakte plaids en patronen van oude fossielen in de buurt. Zonder televisies kunt u gemakkelijk ontspannen en genieten van de bergen en meren. Er zijn 3 kamertype waar u uit kunt kiezen: suites, superior kamers en standaard kamers.

Suites in Tierra Patagonia

De ruime suites hebben twee verdiepingen en bieden een slaapkamer beneden en een gezellige woonkamer boven. Het perfecte toevluchtsoord na een dagje Chileens Patagonië te hebben verkend. De suites zijn vormgegeven met rustieke eenvoud. Geniet van het uitzicht op Torres del Paine door de kamer hoge ramen.

Superior kamers

De Superior kamers hebben grote bedden en een fantastisch uitzicht op het nationale park Torres del Paine. De diepe badkuipen zijn perfect voor een ontspannend bad op uw kamer. Tien van de Superior kamers zijn met elkaar verbonden en veranderen in gezinsappartementen voor maximaal zes personen, perfect als u met uw gezin Patagonië wilt verkennen.

Standaard kamers

De standaardkamers zijn ingericht met lokaal geïnspireerde meubels en hebben uitzicht over de Torres del Paine. Of u nu geniet van deze vergezichten vanuit uw comfortabele bed of geniet van het bad in de kamer, de tijd die u in uw kamer doorbrengt, zal uw honger naar avontuur in Patagonië aanwakkeren.

Moderne Patagonische keuken

Na een dag de ruige wildernis van Patagonië te hebben verkend keert u graag terug naar een warme maaltijd met geweldige service en eersteklas uitzicht. In het restaurant van Tierra Patagonia proeft u de Patagonische keuken met een onweerstaanbare mix van hartige stoofschotels, langzaam gekookte soepen en smakelijke gerechten, afkomstig uit de nabijgelegen estancias rondom de lodge. De eigentijdse benadering van zowel kooktechnieken als de ingrediënten die worden gebruikt, resulteert in een gevarieerd menu voor alle smaken, voorkeuren en diëten.

Hapje & drankje in de bar

Na een dag vol actie en heerlijk diner, is de grote ronde bar de plek om de avond af te sluiten. Patagonische bieren, bekende Chileense wijnen en de kenmerkende Calafate Sour (een smaak die alleen in Patagonië te vinden is) proeft u hier.

Relaxen in Uma Spa

Het silhouet van het Torres del Paine-massief dient als achtergrond voor Uma Spa in Tierra Patagonia. Geniet van de hot tub buiten of wissel tussen het stoombad en het binnenzwembad. Omhuld door hoge glazen wanden voelt u zich moeiteloos verbonden met Patagonië terwijl u geniet van de wellness faciliteiten. Het hoogtepunt van Uma Spa is het verwarmde binnenzwembad, compleet met hydro massage en waterstralen. Het is ook niet ongebruikelijk om de Patagonische fauna hier te zien. Het spa-circuit bevat verschillende temperaturen en ruimtes om te herstellen, ontspannen of revitaliseren, waaronder een zwembad, een stoombad en rustgevende ontspanningsruimtes. Buiten biedt het bubbelbad in de open lucht de kans om te genieten in warm water, terwijl u geniet van het uitzicht op Torres Del Paine en misschien zelfs een guanaco ziet die naar het hotel is afgedwaald.

Groen detail

Bij Tierra Hotels is duurzaamheid een sterke factor. Daarom steunen zij Reforest Patagonia, een campagne die ernaar streeft 1.000.000 bomen in Chileens Patagonië te planten. Tierra Patagonia heeft een substantiële donatie gedaan om te helpen bij het herbebossen van Patagonië namens u als gast. 

Tierra Patagonia In Het Landschap
Superior Kamer Tierra Patagonia
Relaxen In De Hangstoelen Van Tierra Patagonia
Standaard Kamer Met Uitzicht Op Torres Del Paine
Woonkamer Van De Suite

Hotel Plaats

Back To Top