skip to Main Content

Terrantai Lodge Andino

★★★★

Terrantai is een boetiek hotel in het hart van San Pedro de Atacama, naast de stadskerk en omringd door kunstwinkels, galeries, ambachtelijke centra en restaurants. Het hotel beschikt over 21 comfortabele kamers die zijn ontworpen in de Andes stijl en zijn voorzien van centrale verwarming en een kluisje. Terrantai beschikt ook over een restaurant, grote patio, zwembad, leeszaal, WiFi en wasservice. Terrantai Lodge Andino staat bekend om zijn persoonlijke en kwalitatief hoogstaande dienstverlening en biedt u een uniek verblijf in de Atacama woestijn.

Groen detail

Tijdens de constructie van 1996 hadden de inheemse gemeenschappen in de ayllus (de oorspronkelijke landbouw- en woongebieden) geen drinkwater. Als een daad van solidariteit besloot het bestuur van die tijd dat het zwembad bescheiden zou zijn om het belang van waterbehoud en respect voor de natuurlijke hulpbronnen in de Atacama woestijn te symboliseren. Ontsnap een moment aan de hitte van de zon en neem een verfrissende duik in het kleine openluchtzwembad.

De Terrantai Lodge maakt ook gebruik van natuurlijke energie om te helpen de zuiverheid van onze planeet te behouden. De Atacama woestijn verzamelt wereldfaam van zonnestraling (licht en warmte afgegeven door de zon) die vervolgens wordt omgezet in energie. Het water dat wordt gebruikt in het hotel en het zwembad wordt verwarmd door zonnepanelen en bewaard in speciale hitte behoud containers. 

Hotel Plaats

Back To Top