skip to Main Content

Hare Boutik

★★★★

Hare Boutik Hotel is een exclusief hotel op het prachtige en afgelegen Paaseiland. Kleinschalig en geïnspireerd op de Rapa Nui-tradities is dit een fijn verblijf!

  • Waar? Hare Boutik Hotel ligt op Paaseiland in het Orito-veld.
  • Voor wie? Dit exclusieve boutique hotel is perfect voor koppels door de kleinschaligheid en excellente service.
  • Waarom? Hare Boutik Hotel biedt een kleinschalig verblijf dat u dicht bij de tradities van Rapa Nui brengt.

Kamers in Hare Boutik

Hare Boutik Hotel heeft 9 kamers die zijn ontworpen met natuurlijke materialen in de Rapa Nui stijl; zachte en neutrale tinten met brede ramen voor een spectaculair uitzicht. Vanaf uw kamer kijkt u uit op de tuinen en geniet u van de mooie zonsondergang. De tuinen zijn omringd door vulkanische rotsen en er groeien volop fruitbomen en bloemen.

Spa faciliteiten

De spa van het hotel biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen. Er zijn rituelen en behandelingen die zijn geïnspireerd op lokale ingrediënten en rituelen. Ook is er een buitenzwembad en een natuurlijk vulkanisch stenen solarium.

Lokale en verse gerechten

In het restaurant van Hare Boutik geniet u van de oude Rapa Nui-tradities. Een biologische moestuin biedt veel van de ingrediënten en u wordt aangemoedigd om elke dag verse groenten voor uw maaltijd uit te kiezen. Geniet van de heerlijke huisgemaakte gerechten.

Activiteiten op Paaseiland

Het hotel biedt veel activiteiten, waaronder fietsen en wandelen. Maak uitstapjes met lokale vissers, leer de traditionele vismethoden en bezoek de talrijke, fascinerende lokale bezienswaardigheden, met name de spectaculaire stenen gezichten van de Moai.

Groen detail

Hare Boutik maakt gebruikt van lokale producten en streeft ernaar om zoveel mogelijk de lokale tradities van de gemeenschappen in ere te houden. 

 

Zwembad Hare Boutique Hotel
Exclusief Verblijf Met Rapa Nui Tradities
Spa Faciliteiten Paaseiland
Tweepersoonskamer Hare Boutik

Hotel Plaats

Back To Top