skip to Main Content

Altiplanico

★★★★

Altiplanico ligt op één van de meest unieke bestemmingen ter wereld: Paaseiland. Het hotel heeft een panoramisch uitzicht over de kustlijn, is ontworpen in de stijl van het traditionele Paaseiland-boothuis, met luxe tuinen, een prachtig zwembad en grote open ruimtes om te ontspannen na het ontmoeten van de verleidelijke mysteries van het eiland.

  • Waar? Altiplanico ligt op Paaseiland op slechts 10 minuten van het centrum van Hanga Roa.
  • Voor wie? Dit kleinschalige hotel is perfect voor koppels en natuurliefhebbers.
  • Waarom? Altiplanico biedt alle comfort op een magische plek.

Het mystieke Paaseiland

Paaseiland staat op de werelderfgoedlijst en is niet alleen een plaats van surrealistische natuurlijke schoonheid, maar ook een bewaker van de mysteries van de Rapa Nui-bevolking, die de wereld blijft fascineren met zijn stille maar majestueuze stenen Moai. Dit geïsoleerde vulkanische eiland in zijn oceanische omgeving combineert de schoonheid van het landschap en de archeologische raadsels die samenkomen in een boeiende en mysterieuze gemeenschap.

Kamers in Altiplanico

Het hotel beschikt over 16 twee- en driepersoonskamers met een fantastisch uitzicht over de oceaan en omliggende landschappen. De kamers zijn onafhankelijk van elkaar maar wel verbonden door externe gangen van steen, zand of gras. Alle kamers hebben een privé terras. De badkamer met douche opent naar buiten om u dichter bij de natuur te laten voelen.  Qua decoratie zijn de kamers eenvoudig ingericht, maar elke kamer heeft andere details zodat het persoonlijk aanvoelt.

Faciliteiten bij Altiplanico

Altiplanico heeft een buitenzwembad, uitgestrekte tuinen, gratis internet, gratis parkeergelegenheid, wasservice, kluisjes, een 24-uurs receptie en gastronomische gerechten. Het restaurant is ’s avonds geopend, samen met de bar waar elke dag goede muziek is om te ontspannen na activiteiten op het eiland. Het eten is een mix van inspiratie van Peruaanse, Chileense en vooral Rapa Nui-gerechten. Het eiland biedt prachtige zeevissen, waaronder de tonijn, de sierra, de kana-kana en de kreeft. Ook zijn er veel typische groenten en fruit, zoals de manioca, de taro, paarse zoete aardappelen, guayaba en mango’s.

Uitzicht Op De Oceaan En Omliggende Landschappen Paaseiland
Kamers Op Paaseiland Altiplanico
Lounge Ruimte Altiplanico Hotel

Hotel Plaats

Back To Top