skip to Main Content

Rapa Nui op Paaseiland

Als cultuurliefhebber mag een bezoek aan Paaseiland niet ontbreken tijdens een rondreis Chili. Maak kennis met de Rapa Nui op Paaseiland en bewonder de prachtige Moai beelden. Bij aankomst op Paaseiland wordt u verwelkomd op Hanga Roa met een traditionele bloemenketting. Op het eiland is een interessante combinatie van zowel katholieke als inheemse symbolen en standbeelden te bekijken. Naast de kerk is er een lokale markt en het museum dat rijk is aan de cultuur van Rapa Nui. Bewonder de zonsondergang vanaf het ceremoniële complex van Ahu Tahai, een plek die bekend staat als een belangrijke archeologische vindplaats waar drie sculpturen zijn gevonden; Ko Te Riku, Tahai en Vai Uri. Met het omliggende landschap is deze ervaring op Paaseiland uniek.

De geschiedenis van Rapa Nui

Samen met een lokale gids ontdekt u meer over de fascinerende geschiedenis van Rapa Nui. Wanneer u over Paaseiland reist ziet u de kustlijn met zwarte vulkanische rotsen en daarachter de uitgestrekte Stille Oceaan. Bezoek Hanga Te’e waar u de Moai beelden van Ahu Vaihu kunt bekijken. Ook de vulkaan Rano Raraku en Ahu Tongariki, de grootste gerestaureerde Ahu op Paaseiland, gaat u zien. Bij Anakena dat bekend staat om zijn prachtige witte zandstranden en kokospalmen kunt u een verfrissende duik nemen.  In Ahu Akivi ziet u zeven heropgerichte Moai beelden die zich in het binnenland bevinden. De legende beweert dat deze beelden de zeven ontdekkingsreizigers vertegenwoordigen die door de overleden koning Hotu Matua naar Rapa Nui werden gestuurd.

Overnachten op Paaseiland

Er zijn diverse mogelijkheden voor overnachten op Paaseiland. Wij hebben een aantal kleinschalige accommodaties voor u geselecteerd zoals Hare Boutik Hotel en Altiplanico. Gaat u liever voor een exclusieve accommodatie? Kies dan voor Explora Rapa Nui.

Paaseiland In Chili

Ontdek meer activiteiten

Rapa Nui Op Paaseiland

Rapa Nui op Paaseiland

Als cultuurliefhebber mag een bezoek aan Paaseiland niet ontbreken tijdens een rondreis Chili. Maak kennis…

Lees verder
Trekking Door Patagonië

Trekking door Patagonië

Een must-do voor vele wandelliefhebbers is een trekking door Patagonië. De omgeving in Chileens Patagonië…

Lees verder
Rondreis Patagonië

Cruisen in Patagonië

Als u de natuur van Patagonië op een andere manier wilt ontdekken, ga dan cruisen…

Lees verder
Sterren Kijken In De Atacama Woestijn

Activiteiten in de Atacama woestijn

Ontdek welke bijzondere activiteiten u kunt ondernemen in de Atacama woestijn. Het is de perfecte…

Lees verder
Back To Top