skip to Main Content

Cruisen in Patagonië

Als u de natuur van Patagonië op een andere manier wilt ontdekken, ga dan cruisen in Patagonië. Een unieke beleving met Skorpios Cruises is gegarandeerd! U vaart door ijsvelden, gletsjers en langs eeuwenoude ijs formaties zoals de gletsjer San Rafael, Amalia of El Brujo. Ontdek de archipels en kanalen, struin door kleine vissersdorpjes zoals Puerto Aguirre en met wat geluk spot u een groot diversiteit aan marine life zoals walvissen, dolfijnen, condors, aalscholvers en zeeleeuwen.

Cruisen met Skorpios Cruises

Skorpios Cruises is één van de aanbieders van cruisen in Patagonië. Ze zijn een pionier in het scheepvaart toerisme in Chili en hebben ruim 40 jaar ervaring. De specialiteit van Skorpios Cruises is dat ze door het ijs kunnen varen, de schepen zijn ontworpen om te voldoen aan de voorwaarden voor een categorie A1 schip. Bovendien gebruikt Skorpios Cruises goed uitgeruste boten om tijdens de landingen u comfort en veiligheid te garanderen. Het maakt Skorpios Cruises uniek dat zij in staat zijn om door het ijs te navigeren en zo extreem nabij de gletsjers kunnen komen, dit kan geen enkele andere maatschappij u bieden. U heeft de keuze uit 2 vaarroutes: de Chonos met Skorpios II en de Kaweskar route met Skorpios III. De schepen én de routes bieden u een compleet andere ervaring en service aan boord.

De Chonos route: avontuurlijk cruisen in Patagonië

De Chonos route vaart met de Skorpios II als een ijs-klasse A1-schip en is gericht op 4 interesse gebieden; ijs (een bezoek aan de San Rafael-gletsjer), warmwaterbronnen (Quitralco fjord), dieren in het wild (pinguïns, walvissen, aalscholvers, dolfijnen en zeeleeuwen) en de lokale cultuur (bezoek aan Quemchi, Dalcahue en Puerto Aguirre). De hutten van Skorpios II zijn eenvoudiger in vergelijking met Skorpios III.

De Kaweskar route: exclusief cruisen in Patagonië

De Kaweskar route is een exclusiever avontuur met een hoger niveau van accommodatie en diensten. Het is een premium product van Skorpios Cruises. Met de Skorpios III heeft u een exclusieve toegang tot de fjorden en gletsjers die volledig afgelegen zijn, een echt avontuur buiten de gebaande paden. De wilde regio blijft intact door de bescherming van de verschillende nationale parken. Ook dit schip is een categorie A1 waardoor het door ijs kan varen en dicht bij de grote gletsjers kan komen. De Kaweskar route loopt volledig in de binnenwateren en fjorden wat ook erg fijn is als u last heeft van zeeziekte.

Rondreis Patagonië

Ontdek meer activiteiten

Bootje In Het Merengebied In Chili

Merengebied in Chili

Het merengebied in Chili leent zich uitstekend voor een route om zelf met een huurauto…

Lees verder
Rondreis Patagonië

Cruisen in Patagonië

Als u de natuur van Patagonië op een andere manier wilt ontdekken, ga dan cruisen…

Lees verder
Culinair Santiago

Culinair Santiago de Chile

Ervaar culinair Santiago! Chili is niet alleen een wereld van natuur en bezienswaardigheden maar ook…

Lees verder
Rapa Nui Op Paaseiland

Rapa Nui op Paaseiland

Als cultuurliefhebber mag een bezoek aan Paaseiland niet ontbreken tijdens een rondreis Chili. Maak kennis…

Lees verder
Back To Top