skip to Main Content

Cruise door de fjorden van Patagonië

Als u de natuur van Patagonië op een andere manier wilt ontdekken, dan is een cruise door de fjorden van Patagonië een unieke beleving. U vaart door ijsvelden en gletsjers, langs eeuwenoude ijsformaties van de gletsjer San Rafael, Amalia of El Brujo. U ontdekt de archipels en kanalen, struint door kleine vissersdorpjes zoals Puerto Aguirre en met wat geluk spot u een groot diversiteit aan marine life. U heeft de kans om onder andere walvissen, dolfijnen, condors, aalscholvers en zeeleeuwen te zien.

Skorpios Cruises is één van de aanbieders van een cruise door de fjorden van Patagonië. Ze zijn een pionier in het scheepvaart toerisme in Chili en met ruim 40 jaar ervaring bieden ze u een onvergetelijke ervaring. De specialiteit van de Skorpios Cruises is dat ze door het ijs kunnen varen, de schepen zijn ontworpen om te voldoen aan de voorwaarden voor een categorie A1 schip. Bovendien gebruikt Skorpios Cruises goed uitgeruste boten om tijdens de landingen u comfort en veiligheid te garanderen. Het maakt Skorpios Cruises uniek dat zij in staat zijn om door het ijs te navigeren en zo extreem nabij de gletsjers kunnen komen, dit kan geen enkele andere maatschappij u bieden.

U heeft de keuze uit 2 routes, de Chonos met Skorpios II en de Kaweskar route met Skorpios III. De schepen én de routes bieden u een andere ervaring en andere service aan boord.

Avontuurlijke cruise door de fjorden van Patagonië

De Chonos route vaart met de Skorpios II als een ijsklasse A1-schip en is gericht op 4 interesse gebieden; ijs (een bezoek aan de San Rafael-gletsjer), warmwaterbronnen (Quitralco fjord), dieren in het wild (pinguins, walvissen, aalscholvers, dolfijnen en zeeleeuwen) en de lokale cultuur (bezoek aan Quemchi, Dalcahue en Puerto Aguirre). De hutten van Skorpios II zijn eenvoudiger in vergelijking met Skorpios III.

Exclusieve cruise door de fjorden van Patagonië

De Kaweskar route is een exclusiever avontuur met een hoger niveau van accommodatie en diensten. Het is een premium product van de Skorpios Cruises. Met de Skorpios III heeft u een exclusieve toegang tot de fjorden en gletsjers die volledig afgelegen zijn, een echt avontuur buiten de gebaande paden. De wilde regio blijft intact door de bescherming van de verschillende nationale parken. Ook dit schip is een categorie A1 waardoor het door het ijs kan varen en dicht bij de grote gletsjers kan komen. De Kaweskar route loopt volledig in de binnenwateren en fjorden wat ook erg fijn is als u last heeft van zeeziekte.

Ontdek meer activiteiten

Trekking door Patagonië

De omgeving van Patagonië leent zich uitstekend voor de avontuurlijke en actieve reiziger. U kunt…

Lees verder

Cultuur snuiven op Paaseiland

Wanneer u door Chili reist en geïnteresseerd bent in cultuur mag u een bezoek aan…

Lees verder

Sterren kijken in de Atacama woestijn

De Atacama woestijn staat bekend om zijn astrologische waarnemingen dankzij zijn heldere hemel en lage…

Lees verder

Cruise door de fjorden van Patagonië

Als u de natuur van Patagonië op een andere manier wilt ontdekken, dan is een…

Lees verder
Back To Top