skip to Main Content

Laat u betoveren door Chili

Ontdek de ongerepte en uitgestrekte landschappen in zuidelijk Patagonië met gletsjers, fjorden en ijsschotsen. Laat u verrassen door een kleurrijk schouwspel in het merengebied met blauwe en groene meren, omgeven door een bosrijk landschap met besneeuwde vulkaantoppen. Geniet van de moderne en artistieke hoofdstad Santiago, de romantische wijngaarden en de levendige badplaatsen. Of trek er op uit in de droogste woestijn ter wereld, gelegen onder een duizelingwekkende sterrenhemel en grenzend aan de zoutvlakte met Bolivia. Het mystieke Paaseiland maakt de betovering compleet!

Het Spaanstalige Chili biedt een enorme variatie voor de natuurliefhebber. Gelegen tussen de Stille Oceaan en het Andesgebergte en grenzend aan Peru, Bolivia en Argentinië.  Het land is 4300 kilometer lang en daarom het langst gerekte land ter wereld. Verbaas u over de contrasten en de schoonheid die Chili u te bieden heeft.

Travel Happiness Company gaat graag met u in gesprek over uw persoonlijke wensen voor uw privé rondreis op maat in Chili. Uw reis is uw geluk!

MEER REIS ADVIES?

ONZE ADVIES

Beste reistijd

Oktober – maart

Het klimaat

Van woestijnklimaat tot gematigd zeeklimaat tot steppeklimaat

De taal

Spaans

Op ons blog

Van wijnvallei tot maanvallei

Ongerept-patagonie

Back To Top