skip to Main Content

Met het gezin op vakantie: familiereis in Brazilië

Brazilië is een bijzonder land om met het gezin op vakantie te gaan. Deze familiereis in Brazilië zit vol hoogtepunten met natuur! Ga fietsen door Rio de Janeiro, maak een selfdrive door de Pantanal, bezoek het koloniale Paraty en kom tot rust op het paradijselijke Ilha Grande. De plaatsen Bonito en Pantanal staan in het teken van de natuur en het bewonderen van dieren. Hier onderneemt u tal van activiteiten zoals zwemmen, snorkelen, mountainbiken, paardrijden en 4×4 safari’s. Een afwisselende 21-daagse reis met voor ieder wat wils in de familie. Bent u geïnspireerd geraakt? Graag ga ik met u in gesprek over uw reiswensen om een familiereis in Brazilië op maat samen te stellen.

Hoogtepunten van deze 21-daagse familiereis in Brazilië

Fietsen in Rio de Janeiro

Bij aankomst in Rio de Janeiro wordt u verwelkomd door uw privé chauffeur en naar uw accommodatie gebracht. U verblijft in Hotel Arena Leme gelegen op loopafstand van de Copacabana. Ontdek de hoogtepunten Corcovado en de Sugar Loaf, maar verken de stad ook per fiets tijdens de Urban Bike Tour. Een 3-uur durende fietstour door het zuidelijke gedeelte van Rio waarbij u een kijkje krijgt in het leven van de Cariocas.

Familie avontuur in Bonito

Na deze actieve start van uw familiereis in Brazilië reist u naar het bijzondere natuurgebied van de Pantanal. U vliegt naar Campo Grande en start hier met een selfdrive naar Bonito. Verblijf in het exclusieve Pousada Boyrá waar allerlei activiteiten zijn te doen om de omgeving te verkennen. Variërend van eco-activiteiten zoals boswandelingen en snorkelen in de rivier tot meer avontuurlijke activiteiten zoals fietsen, zip-lining, kajakken en staand peddelen. Het verblijf is op basis van half pension.

Bewonder het dierenleven in de Pantanal

Na het familie avontuur in Bonito reist u verder naar het zuiden van de Pantanal naar Pousada Xaraés. Hier verblijft u de komende vier dagen en deze staan in het teken van het dierenleven in de Pantanal. Maak kano- of motorboot tochten, ga paardrijden, maak een fotosafari in een 4×4, bewandel de ecologische paden of verken de Pantanal tijdens een nachtsafari. De pousada neemt deel aan sociale projecten van lokale organisaties waardoor dit een duurzame toeristische bestemming is. Het verblijf is op basis van vol pension.

Verken koloniaal Paraty

Na een tussenstop in Sao Paulo reist u door naar het koloniale Paraty. Zoals blijkt uit de status van UNESCO Werelderfgoed, is Paraty een juweeltje van koloniale architectuur. Verken het Atlantische regenwoud, maak een kajaktour langs de stranden en maak kennis met lokale vissersdorpen. Verblijf is in Pousada do Ouro in het historisch centrum van Paraty.

Relaxen in het paradijselijke Ilha Grande

Na dit familie avontuur in de natuur van Brazilië is het tijd om te relaxen. Wat past hier beter bij dan een idyllisch eiland met witte stranden en wuivende palmbomen? De familiereis in Brazilië sluiten jullie af in Ilha Grande bij Pousada Naturália. Deze pousada ligt op enkele meters van het strand van Canto en op loopafstand van het centrum van het dorp Abraão. Op Ilha Grande rijden geen auto’s en het is de perfecte plek om te genieten van zon, zee en strand!

Brazilië Urban Bike Tour Rio De Janeiro
Prijsindicatie €

De familiereis in Brazilië heeft een indicatieprijs vanaf € 3.350,- per persoon*.
*(gebaseerd op 4 personen)

Inclusief: 3- en 4-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt, privé transfers, privé activiteiten zoals benoemd in het programma, lunch en diner indien omschreven in het programma, Engelssprekende gids bij de activiteiten, binnenlandse vluchten, 24/7 bereikbaarheid van onze lokale partner, reisbescheidenpakket, GreenSeat CO2 compensatie, verplichte GGTO bijdrage.

Exclusief: intercontinentale vluchten, overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma, reis- en annuleringsverzekering, fooien en persoonlijke uitgaven.

Belangrijk: de reis word op maat samengesteld aan de hand van uw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen en beschikbaarheid. Op basis van uw wensen en uw budget ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Route plan

 Dag & route

1: vlucht Amsterdam – Rio de Janeiro
2: de hoogtepunten van Rio: corcovado & sugarloaf
3: verken Rio per fiets met de Urban Bike Tour
4: vlucht van Rio naar Campo Grande
5: selfdrive van Campo Grande naar Bonito
6-7: activiteiten in Bonito
8: selfdrive van Bonito naar Zuid-Pantanal
9-10: activiteiten in Pantanal
11: vlucht van Campo Grande naar Sao Paulo
12: privé transfer naar het koloniale Paraty
13-14: activiteiten in Paraty
15: privé transfer & boot naar Ilha Grande
16-17: relaxen op paradijselijk Ilha Grande
18: privé transfer naar Rio de Janeiro
19: dag ter vrije besteding in Rio
20: vlucht van Rio naar Amsterdam
21: aankomst in Amsterdam

Back To Top