skip to Main Content

Ontdek de hoogtepunten in Brazilië

Brazilië heeft ontzettend veel te bieden. Maar waar moet u beginnen als u kort de tijd heeft? Een privé rondreis langs de hoogtepunten van Brazilië bied uitkomst. U krijgt een indruk van de cultuur, natuur en het swingende ritme dat het land en haar mensen heeft. De combinatie van het populaire Rio de Janeiro met het culturele Salvador en de gevarieerde natuurgebieden van de Amazone en de Pantanal zorgen voor een goede eerste indruk. En dan weet ik zeker; dan komt u graag nog eens terug om nog meer van dit bruisende land te ontdekken! Geïnspireerd geraakt? Graag ga ik met u in gesprek over uw wensen om zo een persoonlijke reis vol hoogtepunten in Brazilië samen te stellen.

Hoogtepunten van deze 17-daagse reis Brazilië

Artistiek Rio de Janeiro

Ontdek de bruisende stad Rio de Janeiro. De populaire stranden Copacabana en Ipanema maar ook de artistieke wijken Santa Teresa en Botafogo. Fietsend of wandelend verkent u de stad onder begeleiding van een privé gids. Als u kennis wilt maken met hét cultuur fenomeen in Brazilië dan mag een bezoek aan de Sambadrome met de Carnaval Experience niet ontbreken!

Culinair Salvador de Bahia

De historische stad Salvador de Bahia bruist van de kleurrijke ateliers, kunstworkshops en culinaire versnaperingen. Combineer een bezoek aan deze stad met een kennismaking met de Uruguai gemeenschap. Het praten, luisteren en kijken hoe deze lokale mensen het leven vieren zal een onuitwisbare indruk op u achterlaten. Ga samen op pad om de lokale markt te bezoeken en kook een heerlijk lokaal gerecht. Proef de smaak van Salvador, het is écht anders!

Natuurschoon in de Amazone

Na cultuur is het tijd om de natuur van Brazilië te ontdekken. Wandelen, klimmen, kajakken, vissen, zwemmen… er is genoeg te doen in het Cristalino State Park. Leer over de natuurbehoud projecten die zij uitvoeren en wees onderdeel van de natuur. Een vleugje luxe met het oog op duurzaamheid, dat is wat Cristalino Lodge u kan bieden.

Op safari in de Pantanal

Uiteraard mag een bezoek aan de Pantanal niet ontbreken. Omgeven door het dierenleven geniet u een aantal dagen in de rustieke Araras Ecolodge. Tijdens de (wandel)safari’s gaat u op zoek naar de capibara, talloze vogelsoorten en wie weet zelfs de jaguar?!

Ervaar de kracht van water bij Iguazu

Last but not least; bezoekt u een van de grootste watervallen van Zuid-Amerika, de Iguaçu watervallen. Gelegen op de grens met Argentinië bezoekt u beide zijden van de watervallen met een privé gids. Overnachten doet u op een speciale plek, namelijk in het nationaal park bij Belmond das Cataratas.

Copacabana In Rio Reizen Door Brazilië
Prijsindicatie €

De hoogtepunten in Brazilië reis heeft een indicatieprijs vanaf €5.795,- per persoon.

Inclusief: 4- en 5-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt, privé transfers, privé activiteiten zoals benoemd in het programma, lunch en diner indien omschreven in het programma, Engelssprekende gids bij de activiteiten, binnenlandse vluchten, 24/7 bereikbaarheid van onze lokale partner, reisbescheidenpakket, GreenSeat CO2 compensatie, verplichte GGTO bijdrage.

Exclusief: intercontinentale vluchten, overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma, reis- en annuleringsverzekering, fooien en persoonlijke uitgaven.

Belangrijk: de reis word op maat samengesteld aan de hand van uw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen en beschikbaarheid. Op basis van uw wensen en uw budget ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Route plan

 Dag & route
1: vlucht Amsterdam – Rio de Janeiro
2-3: fiets en dans in Rio de Janeiro
4: vlucht Rio de Janeiro – Salvador de Bahía
5: ontdek culinair en historisch Salvador
6: vlucht Salvador – Amazone gebied
7-9: verblijf in het Cristalino State Park
10: vlucht Amazone – Cuiaba
11-12: dieren spotten in de Pantanal
13: vlucht Pantanal – Iguazu
14-15: bezoek de de immense watervallen van Iguazu
16: vlucht Iguazu via Rio de Janeiro naar Amsterdam
17: aankomst in Amsterdam

Back To Top