skip to Main Content

Sofitel Rio de Janeiro Ipanema

★★★★★

Sofitel Rio de Janeiro Ipanema is hét luxe hotel voor koppels en families in de modieuze wijk Ipanema gelegen aan het gelijknamige strand. Echt bijzonder? De bovenverdieping met zwembad en geweldig uitzicht op de stad.

  • Waar? Sofitel Rio de Janeiro Ipanema ligt aan het Ipanema strand.
  • Voor wie? Het luxe hotel is uitermate geschikt voor als u wilt genieten van één van de beroemdste stranden van Rio.
  • Waarom? Sofitel Rio de Janeiro Ipanema heeft op de bovenverdieping een zwembad met geweldig uitzicht op de stad.

Het luxe hotel heeft 221 kamers waarvan enkele ook uitzicht bieden op zee. Het witte zandstrand van Ipanema, beroemd om zijn mooie mensen, ligt voor de deur dus u hoeft alleen de boulevard over te steken.

Faciliteiten van Sofitel Rio de Janeiro Ipanema

Het 23 Ocean Lounge Restaurant staat bekend om zijn haute cuisine en hier kunt u heerlijk ontbijten en dineren. Na een drukke dag in Rio is het fijn ontspannen in de spa en sauna. Of neem een verfrissende duik in het zwembad op het dak terwijl u van een caipirinha geniet. Wilt u sporten tijdens uw vakantie? Dat kan in het fitnesscentrum waar u ten alle tijden gebruik van mag maken.

Activiteiten bij Ipanema Beach

Bij een verblijf in dit luxe hotel bevindt u zich in hartje Rio. Hiervandaan kunt u alle belangrijke bezienswaardigheden van Rio bezoeken. Het hotel heeft een strandservice en er zijn ook fietsen te huur.

Groen detail

In 2002 werd er een speciale afdeling in het hotel opgericht om zich te richten op sociale, maatschappelijke en milieu zaken. Het hotel maakt onderdeel uit van Accor-hotels die een programma ontwikkelde met de naam Planet 21 waarbij zij 7 pijlers nastreven op het gebied van duurzaamheid met onder andere gezondheid, natuur, innovatie en werkgelegenheid.

Bovenverdieping Met Zwembad, Lounge En Uitzicht Op Rio De Janeiro
Restaurant Sofitel Rio De Janeiro Ipanema
Uitzicht Op Ipanema En De Suikerbroodberg
Tweepersoonskamer Sofitel Rio De Janeiro Ipanema

Hotel Plaats

Back To Top