skip to Main Content

Pousada Maravilha

★★★★

Pousada Maravilha is uitgeroepen tot het beste kleinschalige hotel van Zuid-Amerika. Een luxe accommodatie met een droomuitzicht over het groene landschap en de helderblauwe zee.

  • Waar? Pousada Maravilha is gelegen op Fernando de Noronha, een archipel in noord Brazilië.
  • Voor wie? Deze luxe accommodatie is dé perfecte plek voor koppels en voor bijvoorbeeld honeymooners.
  • Waarom? Het hotel is ideaal voor optimale privacy en biedt een heerlijk strandverblijf met snorkel- en duikmogelijkheden.

Pousada Maravilha wordt vaak genoemd als één van de beste pousada’s in Brazilië en dat komt door de kleinschaligheid, het vriendelijke personeel en de uitstekende service. U vindt de pousada op een afgelegen locatie met uitzicht
op schilderachtige baaien, bekend om de perfecte snorkelmogelijkheden.

Kleinschaligheid en privacy bij Pousada Maravilha

Het vriendelijke personeel begroet u met een warme glimlach en doet er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken. Er zijn vijf luxe bungalows en drie appartementen suites met optimale privacy doordat ze verspreid staan op een helling. De appartementen zijn stijlvol en modern ingericht met duurzame elementen. Geniet vanaf uw privé veranda van uw ontbijt met droomuitzicht.

Pousada Maravilha heeft luxe faciliteiten 

De Braziliaanse keuken proeft u in het uitstekende restaurant en ter ontspanning neemt u een verfrissende duik in het infinity-zwembad. Totaal tot rust komen? Maak gebruik van de spa faciliteiten zoals massages, Turks stoombad en de sauna.

Activiteiten op Fernando do Noronha

Op Fernando do Noronha komt u om te ontspannen maar dit is ook de ideale plek voor liefhebbers van snorkelen en duiken. Er zijn prachtige koraalriffen, tropische vissen, schildpadden en dolfijnen. Tijdens een boottocht heeft u de meeste kans om de springende dolfijnen te bekijken.  Wandel langs de kleine baaien, bezoek het dorpje Vila dos Remedios of verken het eiland met een buggy.

Groen detail

Pousada Maravilha streeft naar een duurzaam verblijf in deze prachtige omgeving. De pousada is daarom gebouwd van herbebost hout en andere natuurlijke materialen. Duurzame methoden die worden toegepast zijn het opvangen van regenwater, het scheiden van afval en het verbouwen van groente en fruit in de biologische tuin.

Kamer Met Uitzicht Pousada Maravilha
Bewonder Fernando Do Noronha Vanuit Uw Jacuzzi
Luxe Kamers In Pousada Maravilha
Relaxen Aan Het Zwembad
Uitzicht Vanaf Pousada Maravilha
Jacuzzi En Sauna Faciliteiten
Spa In Pousada Maravilha
Pousada Maravilha Op Fernando Do Noronha

Hotel Plaats

Back To Top