skip to Main Content

Santa Teresa Rio Mgallery by Sofitel

★★★★★

Het luxe hotel Santa Teresa Rio MGallery by Sofitel was oorspronkelijk een koffieplantagehuis uit de 19e eeuw en is omgetoverd tot een bekroond boutique hotel in het hart van de culturele wijk Santa Teresa.

  • Waar? MGallery by Sofitel ligt in de artistieke wijk Santa Teresa van Rio de Janeiro.
  • Voor wie? Het luxe boutique hotel is bij uitstek geschikt voor koppels en als u van sfeervolle bohemien wijken houdt.
  • Waarom? Santa Teresa Rio MGallery by Sofitel is een oase van rust in het drukke Rio maar toch nabij belangrijke bezienswaardigheden.

Tropisch chic met Braziliaanse stijl

Het hotel combineert tropisch chic met de Braziliaanse stijl. Dat wil zeggen dat de stijl van het hotel geïnspireerd is op de gouden tijden van de cacao en koffie in Brazilië. Het is een perfecte plek als u privacy en rust zoekt in de alledaagse hectiek van de stad. Er zijn 44 kamers onderverdeeld in de categorie superior, deluxe, junior suite, master suite, loft suite en royal suite. Iedere kamer is uniek en stijlvol ingericht met meubels die zijn ontworpen door Braziliaanse kunstenaars.

Faciliteiten van MGallery by Sofitel

Santa Teresa Rio MGallery by Sofitel heeft een buitenzwembad met uitzicht op de baai van Guanabara. Na een dag in het hectische Rio kunt u tot rust komen in de Le Spa met een massage. In het Térèze Restaurant proeft u de lokale keuken met een Latijns-Amerikaanse twist, perfect voor een romantisch diner. De Bar dos Descasados ​​verwelkomt u om te proosten op het leven en te genieten van de zonsondergang vanaf het balkon.

Activiteiten in Santa Teresa

Met een locatie in het hart van de wijk Santa Teresa ligt het hotel dichtbij het centrum van belangrijke bezienswaardigheden in Rio de Janeiro zoals het Corcovado beeld, Suikerbroodberg en de stranden van Copacabana en Ipanema. In minder dan 10 minuten bent u bij het Nationaal Historisch Museum, Tijuca Forest en Porto Maravilha.

Groen detail

In 2002 werd er een speciale afdeling in het hotel opgericht om zich te richten op sociale, maatschappelijke en milieu zaken. Het hotel maakt onderdeel uit van Accor-hotels die een programma ontwikkelden met de naam Planet 21 waarbij zij 7 pijlers nastreven op het gebied van duurzaamheid met onder andere gezondheid, natuur, innovatie en werkgelegenheid.

Mgallery By Sofitel Luxe Badkamer
Zwembad Mgallery By Sofitel Rio
Brazilie Mgallery By Sofitel Rio De Janeiro Uitzicht
Deluxe Kamer Santa Teresa Hotel

Hotel Plaats

Back To Top