skip to Main Content

Belmond das Cataratas

★★★★★

Belmond das Cataratas ligt op de mooiste locatie denkbaar. Als de poorten van het nationaal park nog gesloten zijn, geniet u zonder mensenmassa’s van de Iguazu watervallen.

  • Waar? Belmond das Cataratas is gelegen in het nationaal park Foz do Iguazu.
  • Voor wie? Het luxe hotel is perfect voor de natuurliefhebber die volop van de Iguazu watervallen wil genieten.
  • Waarom? Belmond das Cataratas biedt een luxe verblijf en in de ochtend kijkt u vanuit uw kamer naar de Iguazu watervallen.

Geniet van uitzicht op de Iguazu watervallen

Het klassieke Belmond das Cataratas is een vijfsterrenhotel en heeft 187 kamers en suites in koloniale stijl. Enkele kamers hebben uitzicht op de beroemde Iguazu watervallen, u schuift de gordijnen open en geniet al van een spectaculair uitzicht! Het hotel is omgeven door het regenwoud dus kijkt u niet gek op als u in de verte de brulapen hoort of een toekan ziet overvliegen.

Faciliteiten van het luxe hotel

Het restaurant serveert internationale en Braziliaanse gerechten zowel binnen als buiten op het terras. ’s Avonds geniet u in de bar van een drankje terwijl er live muziek wordt gespeeld. Na een dag vol avontuur neemt u een verfrissende duik in het zwembad of ontspant u in de spa. Speelt u graag tennis? Sla dan een balletje op de tennisbaan. Ook is er een gym aanwezig waar u fitness kunt doen. Voor kinderen is er ook een kinderzwembad zodat zij veilig en naar hartenlust kunnen spelen.

Activiteiten bij Foz do Iguazu

Vanuit het Belmond das Cataratas kunt u als één van de eerste het nationale park bezoeken en de immense watervallen bewonderen. Wilt u dit op een bijzondere manier doen? Maak dan een helikopter vlucht of een boot tour nabij de Iguazu watervallen. Er zijn ook andere activiteiten te doen zoals het bezoeken van het vogelpark waar u meer dan 160 verschillende vogelsoorten ziet of maak kennis met de lokale Guarani gemeenschap en leer over hun cultuur.

Groen detail

Het hotel is gecertificeerd volgens ISO 14001, dat de criteria voor een milieubeheersysteem vastlegt.

Entree Belmond Das Cataratas Bij Iguazu
Zwembad Belmond Das Cataratas
Restaurant In Hotel Bij Iguazu
Spa En Massage Ruimte Bij Iguazu Watervallen
Belmond Das Cataratas In De Avond
Deluxe Kamer Belmond Das Cataratas
Master Suite Met Uitzicht Op De Iguazu Watervallen

Hotel Plaats

Back To Top