skip to Main Content

Kunstworkshop in Brazilië

Wie aan Brazilië denkt, denkt misschien niet direct aan kunst. Maar niets is minder waar. Door een kunstworkshop in Brazilië te volgen leert u de cultuur kennen en gaat u met een blijvende herinnering naar huis. Maak kennis met de artistieke wijken en de kunstenaars in de historische steden Salvador de Bahía en Olinda.

Kunstzinnig Pelourinho

Pelourinho staat bekend als het historisch hart van Salvador de Bahia met zijn kleurrijke koloniale architectuur, rijke cultureel erfgoed en de kunst. Tussen de vele bruisende cafés en koloniale kerken vindt u een bloeiende kunstscène. Muziekworkshops maar ook iconische kunstwerken laten u zien hoe deze regio van Brazilië wordt getypeerd. Onder begeleiding van een lokale kunstenaar krijgt u de kans om een andere kijk te krijgen op een belangrijk deel van de Braziliaanse cultuur. Samen gaat u aan de slag om een bijzonder kunstwerk te maken dat voor u een blijvende herinnering zal zijn aan uw bezoek in Salvador de Bahia.

Artistiek Olinda

Maak tijdens een wandeling kennis met de lokale kunstenaars in het historisch centrum van Olinda. U wandelt langs de studio’s van de kunstenaars en krijgt uitleg over de kunstwerken die zij maken en in het bijzonder over de plaatselijke cultuur. U wandelt langs Ze Som; een kunstenaar die zijn vingers gebruikt om te schilderen, Tarcisio Andrade; een houtbeeldhouwer en Sergio Villanova; een kleurrijke schilder.

Kunstgalerijen In Salvador

Ontdek meer activiteiten

Chapada Diamantina Brazilië

Wandelen in Chapada Diamantina

Brazilië is de perfecte bestemming voor het maken van wandelingen door uitgestrekte landschappen. Ga samen…

Lees verder

Kunstworkshop in Brazilië

Wie aan Brazilië denkt, denkt misschien niet direct aan kunst. Maar niets is minder waar.…

Lees verder

Kookles in Brazilië

Op zoek naar een culturele ervaring waarbij u in contact komt met de lokale bevolking?…

Lees verder
Fietsen Met De Familie In Rio De Janeiro

Fietstour in Rio de Janeiro

Fietsend door Rio de Janeiro leert u de traditionele wijken en enkele beroemde bezienswaardigheden kennen.…

Lees verder
Back To Top