Ga naar hoofdinhoud

Bijzondere reis Argentinië

 

Deze 19-daagse bijzondere reis Argentinië start in de hoofdstad Buenos Aires. U maakt een fiets tour door de zuidelijke wijken van de stad, wandelt door de wijk Palermo tijdens een foodtour en bezoekt een tango dinnershow. U reist naar Ushuaia, de meest zuidelijke stad ter wereld. De plek voor een tour naar Tierra del Fuego en een boottocht over het Beagle kanaal waarbij u zeeleeuwen en pinguïns spot. In El Calafate bewondert u de imposante Perito Moreno, Upsala en Spegazzini gletsjer. Hierna heeft u alle tijd om het prachtige berggebied van El Chaltén op eigen gelegenheid te verkennen. Als afsluiter ervaart u de tradities van de Argentijnse gaucho’s op de Pampa en is er tijd om de indrukken van de bijzondere reis Argentinië te laten bezinken.

Bent u geïnspireerd geraakt? Bel of mail ons en wij ontwerpen voor u een bijzondere reis op maat naar Argentinië.

Hoogtepunten van deze 19-daagse bijzondere reis Argentinië

Fietsen in Buenos Aires

Vandaag ontdekt u het zuiden van de stad: u fietst door de straatjes van de oudste wijken in Buenos Aires zoals La Boca en San Telmo. Geniet van de kleurrijke kunst, het iconisch stadion en de geboorteplaats van de Tango; Caminito. Een compleet andere wereld ontdekt u wanneer u richting Puerto Madero fietst. Een duidelijk contrast met de voorgaande wijken omdat u zich hier in de moderne straten van Buenos Aires begeeft. Overnachten doet u in het moderne Fierro Boutique Hotel.

Chimichurri Foodtour

Deze tour is voor de foodielovers! De beste manier om een land goed te leren kennen is door de lokale gerechten te proeven. Samen met uw Engelssprekende gids wandelt u door de wijk Palermo en stopt u op verschillende punten om de meest iconische gerechten te proeven. De foodtour is een unieke gelegenheid om de wijk en de geschiedenis van het Argentijnse eten te leren kennen. U proeft bij 5 verschillende restaurants en shops, waaronder ook een premium steakhouse in Palermo, in totaal wel 30 verschillende gerechten.

Tierra del Fuego & het Beagle kanaal

Ontdek het meest zuidelijke punt ter wereld nabij Ushuaia en bezoek het nationaal park Tierra del Fuego. Hier heeft u de kans om de Magelhaanspecht te zien, dit is de grootste specht van Zuid-Amerika. Ook kunt u de arendbuizerd en zelfs de condor spotten. Bevaar het beroemde Beagle kanaal tijdens een boottocht op zoek naar de zeeleeuwen en pinguïn kolonie. Onderweg is het mogelijk om nog meer zeevogels te zien zoals de reuzenstormvogel, de albatros, sterns, aalscholvers en meeuwen.

Wandelen in het prachtige berggebied van El Chaltén

In El Chaltén geniet u van de prachtige omgeving en heeft u de dagen ter vrije besteding om naar eigen wens in te delen. Er zijn in de omgeving voldoende trails uitgezet die u op eigen gelegenheid kan verkennen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om te gaan kayakken, raften of een tour te maken naar de Viedma gletsjer. Overnachten doet u in het Hotel Destino Sur.

Waan u als een Argentijnse gaucho op de Pampa

U reist van El Calafate via Buenos Aires naar het Argentijnse platteland waar u heerlijk tot rust komt in de luxueze Relais & Chateaux van de Estancia La Bamba de Areco. U verblijft op basis van volpension wat inhoudt dat alle maaltijden inclusief zijn tijdens uw verblijf. Bepaal zelf welke activiteiten u onderneemt of kom heerlijk tot rust. Verken de omgeving te paard en geniet ’s avonds van een traditionele Argentijnse asado en heerlijke wijnen.

Bijzondere Reis Argentinië
Prijsindicatie €

De bijzondere reis Argentinië heeft een indicatieprijs vanaf €3.995,- per persoon.

Inclusief: 3- en 4-sterren accommodaties op basis van logies en ontbijt, privé transfers, activiteiten met een internationaal gezelschap, lunch en diner indien omschreven in het programma, Engelssprekende gids bij de activiteiten, 24/7 bereikbaarheid van onze lokale partner, reisbescheiden pakket, GreenSeat CO2 compensatie, verplichte GGTO bijdrage.

Exclusief: intercontinentale vluchten, binnenlandse vluchten, overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma, reis- en annuleringsverzekering, fooien en persoonlijke uitgaven.

Belangrijk: de reis word op maat samengesteld aan de hand van uw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen en beschikbaarheid. Op basis van uw wensen en uw budget ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Route plan

Dag & route

1: vlucht Amsterdam – Buenos Aires
2: fietstour in Palermo Buenos Aires
3: chimchurri Foodtour Buenos Aires
4: tango dinnershow in Buenos Aires
5: vlucht Buenos Aires naar Ushuaia
6: bezoek het nationaal park Tierra del Fuego
7: boottour over het Beagle kanaal
8: vlucht Ushuaia naar El Calafate
9: bezoek Perito Moreno gletsjer
10: boottour naar Upsala en Spegazzini gletsjer
11: bus naar El Chaltén
12: wandelen in El Chaltén
13: verken het prachtige berggebied van El Chaltén
14: reis via El Calafate naar Buenos Aires
15: privétransfer naar de Argentijnse Pampa
16: geniet van de faciliteiten en activiteiten op de Pampa
17: nog een dag ter vrije besteding
18: privétransfer naar Buenos Aires en vlucht naar Amsterdam
19: aankomst in Amsterdam

Back To Top