skip to Main Content

The Vines Resort & Spa Mendoza

★★★★★

Een plek die niet makkelijk te vinden is, maar nog moeilijker om te verlaten. U voelt de magie van The Vines Resort & Spa in de Uco-vallei nabij Mendoza. Een bijzondere plek voor de wijnliefhebber waarbij u overnacht in een luxe hotel aan de voet van het majestueuze Andesgebergte.

  • Waar? The Vines Resort & Spa is gelegen in de Uco-vallei in de buurt van Mendoza.
  • Voor wie? Het is de ultieme plek voor wijnliefhebbers en outdoor-avonturiers.
  • Waarom? Dit is een magische plek voor fijnproevers waar u eersteklas Argentijnse wijnen proeft.

Een bijzondere accommodatie in Mendoza

Het begon met een gedurfde visie en een gekke droom. In 2005 investeerden Pablo Gimenez Riili en Michael Evans in 650 hectare grond in de Uco-vallei van Mendoza. Hun droom: het produceren van eigen premium kwaliteitswijn. The Vines Resort & Spa in Mendoza was geboren. Sindsdien hebben ze aan meer dan 230 eigenaren over de hele wereld Private Vineyards verkocht, het resort met 1500 hectare uitgebreid en bieden ze de hoogste kwaliteit wijn in de regio. Elke stap in dit avontuur hebben zij met liefde gedaan en ze genieten ervan om dit met u te mogen delen. U wordt van harte welkom geheten in de proeflokalen in de Uco-vallei waar zij de beste Argentijnse wijnen presenteren, waaronder het eigen Recuerdo-merk.

Overnacht in het meest luxe hotel in Mendoza

Een plek die niet gemakkelijk te vinden is, maar nog moeilijker om te verlaten. Om het beste van Mendoza met u te delen is The Vines Resort & Spa gecreëerd, een luxe hotel in Mendoza en het ultieme toevluchtsoord voor wijnliefhebbers en outdoor-avonturiers. Het resort biedt u de perfecte mix van elegantie en moderne comfort. Er zijn ruime privé villa’s, een luxe spa en service van wereldklasse. Dit alles met een adembenemend uitzicht op de Andes.

Droom weg in uw privé villa…

The Vines Resort & Spa beschikt over 21 villa’s, waaronder 6 eenpersoons-slaapkamers, 8 deluxe villa’s met 1 slaapkamer en 7 deluxe villa’s met 2 slaapkamers. Deze woonruimtes van 1000 tot 2700 vierkante meter zijn luxueuze plekken om te genieten van de majesteit van de Uco-vallei.

Bijzondere activiteiten in de Uco Vallei

De legendarische Argentijnse chef-kok Francis Mallmann serveert regionale en traditionele gerechten in het karakteristieke restaurant, Siete Fuegos. In de wijngaarden oogst u druiven of maakt u uw eigen wijn. Ontdek het ruige landschap te paard, ontspan tijdens een yoga-sessie in de ochtend met uitzicht op de Andes, doe een excursie vliegvissen op de Rio Mendoza of geniet van de betoverende sterrenhemel vanaf uw privéterras.

Luxe Hotel Mendoza Argentinië Buitenterras
Bijzondere Accommodatie Mendoza Argentinië The Vines Resort & Spa Mendoza Suite
The Vines Resort & Spa Mendoza Avondsfeer
The Vines Resort & Spa Mendoza Zonsondergang
The Vines Resort & Spa Mendoza Buitenterras
The Vines Resort & Spa Mendoza Wijnproeven
The Vines Resort & Spa Mendoza In De Uco-vallei
The Vines Resort & Spa Mendoza Gauchos
De Beste Wijnstreek Van Argentinië Mendoza

Hotel Plaats

Back To Top