skip to Main Content

The Vines Resort & Spa Mendoza

★★★★★

Een plek die niet makkelijk te vinden is, en nog moeilijker om te verlaten. U voelt de magie van het luxe hotel The Vines Resort & Spa in de Uco Vallei nabij Mendoza. Een ontspannende plek aan de voet van het majestueuze Andesgebergte.

  • Waar? The Vines Resort & Spa is gelegen nabij Mendoza in de Uco Vallei.
  • Voor wie? The Vines Resort & Spa is dé ultieme plek voor wijnliefhebbers en avonturiers in de buitenlucht.
  • Waarom? The Vines Resort & Spa is een magische plek voor fijnproevers met eersteklas Argentijnse wijnen.

Droom weg in uw privé villa…
The Vines Resort & Spa beschikt over ruime privé villa’s, een luxe spa, een fitness, een service van wereldklasse en een adembenemend uitzicht op de Andes. Er zijn in totaal 21 villa’s, waaronder 6 eenpersoons-slaapkamers, 8 deluxe villa’s met één slaapkamer en 7 deluxe villa’s met 2 slaapkamers. Deze woonruimtes van 1000 tot 2700 vierkante meter zijn luxueuze plekken om te genieten van de majesteit van de Uco-vallei.

Wijn proeven in de Uco Vallei
De legendarische Argentijnse chef-kok Francis Mallmann serveert regionale en traditionele gerechten in het karakteristieke restaurant, Siete Fuegos. In de wijngaarden kunt u druiven oogsten of uw eigen wijn maken. Ook kunt u het ruige landschap te paard ontdekken, yoga in de ochtend doen met uitzicht op de Andes, een vliegvisexcursie maken op de Rio Mendoza of sterren kijken vanaf uw privéterras.

Hotel Plaats

Back To Top